işletme sorumluluğu

mustagee

Üye
Katılım
24 Tem 2015
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
33
merhaba arkadaşlar . elektrik elektronik mühendisiyim. yg işletme sorumluluğu belgesi almak için lisans eğitiminde alınması gerekli olan dersler nedir acaba? güç sistemleri , elektrik makinaları ve dağıtım koruma sistemleri derslerini aldım fakat yüksek gerilim dersini almadım. yüksek gerilim tekniği dersi bu belge için şart mıdır ?
 
emo ya transkriptinizle birlikte gidip konuşmanız bence en güzeli olur.
sadece hangi dersleri alacağınızı söylemek konusunda değil hangi dersi hangi üniversitede tamamlayacağınız konusunda da size yardımcı olurlar. (Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü önceki yıllarda ders tamamlamak isteyen öğrencilere yaz okulunda kapılarını açıyordu)
Emo ile görüştükten sonra da gitme imkanınız olan üniversiteleri tek tek arayıp görüşün.
 
Bundan sonra hiçbir elektrik-elektronik mühendisine hiç bir konuda yardımım olmayacak.
 
Yok öyle banane senin meselen falan ne demek ! Herkes birbirinin sorununa banane dediği için bu haldeyiz. O zaman birisi soru sorduğunda da banane senin sorunundan diyelim nasıl yakışık alır mı?
Bırakın insanlar sıkıntılarını dertlerini paylaşsın. Seni ilgilendirmiyorsa yorum yapmazsın olur biter. Ama hiç kimse başkalarının düşünce ve ifade özgürlüğüne müdahale edemez etmemelidir !
 
Ben bu hizip mevzularına acayip düşmanım . Çalıştığım işyerinde zamanında dini bütün bir sendika üyesi memurlar verdikleri bir ramazan iftarında ; gelecekte belki kendi sendikalarına üye olur diye orucun yanından geçmeyen diğer sendika üyelerini bile iftarlarına çağırdılar özel davetiyeyle , ben işçi muhendisim diye beni çağırmadılar .Nasıl olsa onların sendikalarına üye olmam gibi bir durum asla mumkun değil.Nasıl gururum kırıldı anlatamam. O zamandan beri kenera köşeye çekilip kendine grup oluşturmaya çalışan herkesten uzağım , uzak durmaya da çalışacağım.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…