iletim hatlari

Ferzann

Üye
Katılım
3 Kas 2009
Mesajlar
79
Puanları
1
Arkadaslar bazi iletim hatlarindaki 6 kablo ne oluyo bilen varmi birde bazi fabrika girislerinde direkten imerken yine 6kablo iniyo yere hepsi bir fabrikayami gidiyo bunlarin
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sn entegre61: organize sanailerde, büyük fabrikalarda,yanı kısacası enerji kesintisi riskli olan yerler kesintisiz elektrik ıçın genelde çift devre (ENH) enerji nakil hatları ile beslenirler.havai hatlarda (OG) XLPE kablo ile dağıtım merkezi, trafo binası, indirici markez, köşk, kök,gibi değişik elektrik tecizatlarından donatılmış binalarla bir veya birkaç işletmeye enerjı verilebilir. senin bahsettiğin 6 kablo
kesintisiz elektrik kullanmak için 3+3 RST fazları fiderin biri arızalandı ise ikinci fider hemen devreye girer...saygılarımla.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,217
Mesajlar
924,325
Kullanıcılar
451,583
Son üye
TheBridge

Yeni konular

Geri
Üst