indesit w103t program düğmesi sorunu

Yasin_y

Üye
Katılım
19 Eyl 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
38
Merhaba sitenizi yeni buldum araştırma yaparken bu nedenle sorunumu size sormak istedim. indesit marka w103t modelinde bir çamaşır makinem var. Çamaşır makinesi çalışırken yıkama esnasında belli bir yerden sonra duruyor ışığı sönüyor ve program ayar düğmesi sürekli tık tık atmaya başlıyor ve ben makineyi kapatana kadar da durmuyor. yıkamalar hep yarım kalıyor. ısıtıcıdan kaynaklandığını düşünüyorum kiraçlenme nedeniyle sizce sebebi ne olabilir?

kireç önleyici kullanmadım hiç. sular pek kireçli de değil. makine her gün çalışan bir makine ve genelde battaniye gibi ağır çamaşırlar da çok yıkanıyor.
 
Makina normal çalışmasında tüm devre elemanlarını kontrol ederek başlar sadece ısı kontrolünü ısıtma görevini verince yapar .Program şalteri dönerken ışıkları peş peşe belli sayılarda yakıp söndürür bu da makinanızda problemli bölümü işaret eder .
Bu ışıklarla vermiş oldugu uyarıya arıza kotları diyoruz vede sabit konularımızın bir taneside **ariston ındesit arıza kotları** F01 -F05 vs,vs gibi bir sekilde ifade edilirler .Makinanızı normal çalıştırın ve takip edin arızaya geçtiginde peş peşe kaç ışık yakıp söndürdügünü bildirin .
 

Forum istatistikleri

Konular
129,320
Mesajlar
925,260
Kullanıcılar
451,767
Son üye
kivanc0zsoy

Yeni konular

Geri
Üst