Indramat servo motor tamiri

Jasmin34

Üye
Katılım
19 May 2016
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
48
Arkadaşlar merhaba , şuan fabrikamızda 3 adet çalışmayan servo motor var, bunların tamirini yaptırabileceğimiz güvenilir bir firma önerebilirmisiniz. Alanında uzman olduklarını idda eden Bir kaç yere gönderdik fakat sonuç alamadık, sizlerden ricam güvenilir firmalar önermeniz. Şimdiden teşekkür ederim
 
Arkadaşım merhaba,

Bu konuyla alakalı dikkat etmenizi öneririm eğer bir çok firmadan verim alamadıysanız bundan sonra çok daha işlemler zorlaşır neden diye sorarsanız, tamir için giden her yerden ürün biraz daha zarar almış olabilir. Özellikle enkoder kısımlarında. Enkoderi sökme işlemleri kulağa kolay gelsede, çok uzmanlık gerektiren iştir. Bununla alakalı Yönmaksan Elektronik firmasına danışabilirsiniz.
 
Merhaba muzaffer bey, mesajınızı dikkate alıp Dün iletişime geçtik yönmaksan elektronikle kargoya verdim, yapabileceklerini söylediler, gelişmeleri sizinle paylaşıcam.
 
Merhaba muzaffer bey, yönlendirmeniz için tşkr ederim, yönmaksan elektronik sorunumuzu çözdu ,bugun servo motorlar fabrikamıza ulaştı.
 

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Mesajlar
971,016
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri
Üst