Seagate in optik kablo cevabından sonra ben encoder diyecem de utanıyorum Daha önce aklıma(endüstriyel dev tobot kollardan bahsediyorum) robot kolun bir prototipini yapıp encoderlarla donatıp encoderların hareketiyle robot kolu eşzamanlama ve istediğinizde bu hareketleri kaydedip tekrarlayan bi sistem gelmişti. Ama şimdi utandım optik kabloyla yapmaktan bahsedilirken ben encoderlar falan
yanlis anladiniz sanirim. Sizin soylediginiz sey gayet mantikli. Ona bi sozum yok ben
kendi fikrimle dalga gectim. Ben optik kablo yerine encoder kullanmak daha eski bi fikir olur demek istemistim. Yani kolunuza optik kablolardan yapilan bisey giymeniz mumkun. Ama encodelar oyle degil biliyosunuz.
Abi Seni, nerde çalıitığını daha da bi merak ettim. Bu kadar marifeti şuncacık ömre nası sığdırdın? gece uyumadınız mı? ne yediniz, içtiniz?
Demir adamın örümcek adamın kıyafetlerinin de projesi vardır sende şimdi Bir de şu bileklik vidyosunu izledim kahroldum Bi millete bak bi bizim uğraştıklarımıza ... Millet ayı,marsı gçmiş biz hala yaya Saygılar Seagate Ustam
Abi Seni, nerde çalıitığını daha da bi merak ettim. Bu kadar marifeti şuncacık ömre nası sığdırdın? gece uyumadınız mı? ne yediniz, içtiniz?
Demir adamın örümcek adamın kıyafetlerinin de projesi vardır sende şimdi Bir de şu bileklik vidyosunu izledim kahroldum Bi millete bak bi bizim uğraştıklarımıza ... Millet ayı,marsı gçmiş biz hala yaya Saygılar Seagate Ustam
Sn. @Seagate Abm deşifre oldun ajanlığın sona erdi Bu konuyu ilk okuduğumda birisine yazdığınız ve çok beğendiğim mesajınız aklıma geldi de yazmadım "... elektrik konularında iyiyim de 6. his okumada değilim ..." böyle bişiydi Saygılar bana katlandığınız için teşekkürler