Internet Üzerinden 24 On/Off Çıkış

ilk devreyi akşama yükleyeyim şimdi yanımda yok ethernet mini board istemeye uğraşmayın diye tümleşik yapmıştım son kartta ama ürettirmek nasip olmadı ama en kısa zamanda yaptıracam.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Baya bir zaman oldu ama artık mutlu son geldi sayılır.Bu hafta içi devreyi yaptırıyorum.Çıkış sayısı 20 oldu.Android telefonlar için programı bitirdim



Kart ve Program Özellikleri:
Ip adresi parola ve port numarasını yazdıktan sonra karta baglanıyorsunuz.Kart ile iletişim TCP/IP olduğundan dolayı yerel ağdan internetten,mobil cihazlardan erişim kesinlikle sorun olmuyor.Şifreniz doğru ise tüm çıkışlerın olduğu ekran karşınıza geliyor.Bu ekranda Kontakların o anki mevcut durumları gözüküyor.Çıkış isminin üzerine uzun bastığınız zaman İsim değiştirme ekranı karşınıza çıkıyor.Çıkış sayısı fazla olduğu için karışıklık olmasın diye istediğiniz 10 karakterli bir ismi verebiliyorusunuz.Kaydet dediğiniz anda isim kaydediliyor ve programı bir sonraki açışlarınızda o isimle geliyor.Karta telefonunuzdan bir komut(AC/KAPA) yolladıgınız zaman komutun yapılıp yapılmadıgına dair bir geri besleme geliyor.Siz komutu yolladıktan sonra kartta size 20 kontağın durumunu yolluyor.Sürekli bir geri besleme durumu var.Ayarlar ekranı vasıtasıylada Kartınızın IP port ve parolasını kolaylıkla değiştirebiliyorsunuz.Android programı 2.3.3 ve üzeri sürümlerde çalışıyor.Kartın iki versiyonu olacak 1 web üzerinden konunun başındaki gibi kontrol edilecek 2.Android programı vasıtasıyla.1-2 hafta sonra kartın resimlerini ve videosunu paylaşırım.(Isis,ares,mikrodenetleyici kod android yazılım bana aittir.)
 
Emeğine sağlık arkadaşım. Güzel bir çalışma olmuş.
 
meraba ustacım valla süpersin bende satın almak istesem yardımcı olurmusun ama ek olarak isteyecegim şeyler var. mümkünse görüşebilirmiyiz
 
atmega32 16au smd stoklarda bulamadım.2-3 haftaya gelecekmiş.O yüzden üretim bir süre aksayacak.atmega32a,atmega32L sıkınt cıkarıyor.
 
Son düzenleme:
Ustam ellerine sağlık, 1 adet satın almak istersem ne kadara alabilirim?
 
Merhabalar işlemcinin stoklara girmesiyle bugun elemanları alıp baskı devre kılıflarıyla kontrol ettim sıkıntı yok.Kartı önümüzdeki hafta üretime veriyorum ilk etapta 50 adet pcb yaptıracağım yaklaşık 400 tl mal olacak.Kart ile ilgili tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.Üretim yapmadan önce hatalarım varsa düzeltmek isterim.İnşallah haftaya bugün çalışan kartın videosunu paylaşacağım.(Karttan isteyenler bana pm atarlarsa eğer kafamda karta olan ilgi konusunda bir fikir oluşur.)

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…