Internet Üzerinden 24 On/Off Çıkış

150$ kart+android yazilim
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.
 
güzel bişiye benziyor

- - - Updated - - -

sadece internetden mi çalışıyor
 
ÜStad evimizdeki İP dinamik değil mi , bunu nasıl sağlıyorsun. İpnin sürekli değişmesi lazım?
 
Merhabalar
Öncelikle konuya ilginizden dolayı teşekkür ederim.Şimdi kartımızda 20 adet rölemiz var.Bu röleler genelde seri port,paralel port veya usb port üzerinden kontrol edilir ben röleleri kontrol etmek için ethernet portunu tercih ettim.Ethernet portu vasıtasıyla kontrol daha esnek olabilmekte örneğin
1-devre ve bilgisayarınız arasında ethernet kablosu çekersiniz bu sayede kendi bilgisayarınızla kontrol edersiniz
2-Bir switch kullanarak devreyi switche veya huba bağlarsınız huba istediğiniz kadar bilgisayar bağlar ve istediğiniz bilgisayar üzerinden veya aynı anda hepsi üzerinden kontrol edersiniz
3-Devreyi adsl modeminizin ethernet portuna bağlarsınız adsl modemin kablosuz ağına tablet,laptop vb cihazlarla dahil olarak istediğiniz şekilde kontrol edersiniz
4-Devreyi adsl modeme bağlarsınız modeminiz ayarlarından NAT yaparsınız ve dünyanın istediğiniz noktasından adsl modeminizin dış IP üzerinden modeme erişerek devreyi kontrol edersiniz.

Devreyi kontrol etmek için android cihazlar ve bilgisayar için ayrı ayrı programlar yazılmış olup daha önceki sayfalarda ekran görüntüleri mevcuttur.
Dinamik ıp ler için dyndns gibi siteler kullaanarak IP nizi herzaman güncel tutabilirsiniz.

Devrenin çalışması için internete gerek yoktur.İnternet sadece devreye uzaktan erişim içindir.
Devrenin esnek olabilmesi için devrenin IP adresi PORT ve şifresi değiştirilebilir.Devre geri beslemelidir.Yani röleye aç komutunu yolladığınız zaman devre sonucu size geri yollar açıldı veya açılmadı diye.
Başka sorunuz varsa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.Devre kodlarını için android yazılım için java,mikrodenetleyici programı için c ve bilgisayar programı için vb.net kullanıldı.
 
İstek üzerine karta ilave modül şeklinde bluetooth modülüde ilave edeceğim bu sayede karta bluetooth üzerinden de erişilebilecek.Modül siparişlerini verdim yurtdışından gelmesini bekliyorum.
 
Tebrikler,güzel bir çalışma.Iphone için yazılım yok mu?
Çalışmaya hazır montajlı devre(kart) + yazılım 150$ değil mi?
 

Forum istatistikleri

Konular
129,010
Mesajlar
922,477
Kullanıcılar
451,230
Son üye
Berkay010203

Yeni konular

Geri
Üst