Gkhanerl1453
Üye
Merhaba kolarc s200 kaynak makinesi aldim 200 amper 220 v fakat elektrodu demire değdirince tık tik ses geliyor ve kendini korumaya alıyor nedeni nedir yardimci olurmusunuz

güzel insan, tamiri bırakalı uzun zaman oldu, markası ne diye internete baktım, şöyle bir kapağını aç, bir kaç yönden resim yükle. tık tık yapan sesin, röleden geldiğine emin ol. resimlere bakayım belki bildiğim bir şey çıkar yardımcı olurum.Merhaba kolarc s200 kaynak makinesi aldim 200 amper 220 v fakat elektrodu demire değdirince tık tik ses geliyor ve kendini korumaya alıyor nedeni nedir yardimci olurmusunuz
güzel insan, tamiri bırakalı uzun zaman oldu, markası ne diye internete baktım, şöyle bir kapağını aç, bir kaç yönden resim yükle. tık tık yapan sesin, röleden geldiğine emin ol. resimlere bakayım belki bildiğim bir şey çıkar yardımcı olurum.
Abi su şekilde fan normalde çalışıyor ama elektdrod yapisinca fanda gidiyor komplehiç sevmediğim makinalardan, fan çalışıyor mu? bir resimle uzak, daha yakın çekim. kusuruma bakma gözlerim eskisi gibi görmüyor. birde avometre ile ölçüm yapabiliyorsanız söyleyin.
Sıfır aldıysanız ki tertemiz gözüküyor niye iade düşünmüyorsunuz ? Keşke içini açmasaydınız.Merhaba kolarc s200 kaynak makinesi aldim 200 amper 220 v fakat elektrodu demire değdirince tık tik ses geliyor ve kendini korumaya alıyor nedeni nedir yardimci olurmusunuz
Malesef faturasız satin aldim iade edemiyorum bu yüzdenSıfır aldıysanız ki tertemiz gözüküyor niye iade düşünmüyorsunuz ? Keşke içini açmasaydınız.
Yeni cihaz olduğu için IGBT lerin bozuk olması zayıf ihtimal. Bu yüzden amatör kullanıcıyı aşar bunun tamiri. İşi bilen birinin müdahalesi lazım.Malesef faturasız satin aldim iade edemiyorum bu yüzden![]()