Erhan_TR Profesyonel Üye Katılım 26 Kas 2013 Mesajlar 1,442 Puanları 281 Konum Adana 12 Mar 2022 #11 Ercandemir23' Alıntı: Su ısıtıcısında yer alan döner butonlar Aşağıdaki gibi aslında sorum şu buradaki döner buton şebekeden geçen gücü etkiler mi? Elektrikli semaver de yer alan döner butonların görevi çalışma süresini kısaltmak veya ısıtmak mı? Genişletmek için tıkla ... Bu tür isiticilarda rezistans 1 adettir. Termostat çalışma süresini uzatır/kısaltır.
Ercandemir23' Alıntı: Su ısıtıcısında yer alan döner butonlar Aşağıdaki gibi aslında sorum şu buradaki döner buton şebekeden geçen gücü etkiler mi? Elektrikli semaver de yer alan döner butonların görevi çalışma süresini kısaltmak veya ısıtmak mı? Genişletmek için tıkla ... Bu tür isiticilarda rezistans 1 adettir. Termostat çalışma süresini uzatır/kısaltır.
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,336 Puanları 2,956 12 Mar 2022 #12 Amacınız nedir ? Proje yapmakmı istiyorsunuz ? Bu proje Içini çalışma sistemi hakkında bilgi edinmekmi ?
Amacınız nedir ? Proje yapmakmı istiyorsunuz ? Bu proje Içini çalışma sistemi hakkında bilgi edinmekmi ?
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 12 Mar 2022 #13 o termostat ısı ayarı için...
Konu Sah Ercandemir23 Üye Katılım 15 Şub 2021 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 28 12 Mar 2022 #14 arkaplan' Alıntı: Amacınız nedir ? Proje yapmakmı istiyorsunuz ? Bu proje Içini çalışma sistemi hakkında bilgi edinmekmi ? Genişletmek için tıkla ... Yok sadece sordum Ancak farklı cevaplar alıyorum Ne t cevap alamadım daha
arkaplan' Alıntı: Amacınız nedir ? Proje yapmakmı istiyorsunuz ? Bu proje Içini çalışma sistemi hakkında bilgi edinmekmi ? Genişletmek için tıkla ... Yok sadece sordum Ancak farklı cevaplar alıyorum Ne t cevap alamadım daha
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 18 Mar 2022 #15 ısı ayarı o akım ayarı için Elektronik devre gerek.