ISD2560

alkii

Üye
Katılım
3 Haz 2010
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
38
arkadaşlar ISD2560'ı bir pıc ile süreceğim. fakat ilk önce ISD2560a ses yüklemem lazım.
ses yükleme işlemini PICli devreyi kurmadan önce ISD2560 entegresine yüklemem mi gerek yoksa PIC ilede bu işşlemi yapabilrmiyim??
yanlız tek cümle yüklemeyeceğim. dört farklı harfi yüklüyeceğim entegrenin içine ve PICten gelen bilgiye göre o sesleri ayrı ayrı çalmasnı istiyeceğim bu mümkünmü?
 
İlk olarak dört cümleni isd ye yükleyeceksin (Bilgi sayfasında uygun devre var). Her cümlenin süresine bağlı olarak başlangıç adresini isdyye verip çaldıracaksın. Sanırım buna benzer bir soru ve daha güzel bir cevap forumda vardı.
 
teşekkür ederim. aslında benim kaydetmek istediğim cümle bile değil sadece dört harf kaydedeceğim. A,B, Cve D. başlangıç adresleri dediğin şey A0dan A9'a kadar olan bacaklarına mı yüklüyoruz sesleri??
 

özür dilerim seni tekrar rhatsız ediyorum ama ben tam olarak istediğim bilgiyi alamadım buradan. sorum şu:

şimdi benim yapmak istediğim tam olarak dört tane harfi sesli olarak söyletmek. A B C ve D bunları ayrı ayrı adreslere kayıt etmem lazım öyle değilmi? yani ayrı ayrı kayıt edip kaydettiğim adreslere görede PIC yardımıyla istediğim sesi çıkartacağım?? peki bu adresler dediğimiz A0'dan A9'a kadar olan bacaklarmı?? yani ben A bilgisini A0'a kaydedip, daha sonra A sesini duymak istediğimde A0ncı bacağımı tetiklemem lazım? ve A0'a tam olarak nasıl kayıt yapabilirim?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,832
Mesajlar
920,848
Kullanıcılar
450,924
Son üye
ayhankarmn

Yeni konular

Geri
Üst