Ive akademi

dikontak

Üye
Sık sık karşıma çıkıyor Elektronik eğitimi veriyorlar aldıktan sonra her türlü kart tamir yapa bileceksiniz gibi büyük vaatleri var sorduğumda ciddi bir para ve süre isteniyor şikâyet var araştırdım temel elektronik veriyorlar veren kişiler uzaman olmadığı yazıyor eğitim alan var mı yada değer mi almaya

Sık sık karşıma çıkıyor Elektronik eğitimi veriyorlar aldıktan sonra her türlü kart tamir yapa bileceksiniz gibi büyük vaatleri var sorduğumda ciddi bir para ve süre isteniyor şikâyet var araştırdım temel elektronik veriyorlar veren kişiler uzaman olmadığı yazıyor eğitim alan var mı yada değer mi almaya
güzel insan, yotube yi otur adam gibi araştır. hem temel elektroniği öğrenirsin, hem de genel tamir kurallarını. bunlar para tuzağı verdikleri, diploma bile geçerli mi bilmiyorum. para da, zaman da senin, istediğin gibi harcarsın. bu arada ben elektronik kart tamiri üzerine eğitim alayım dedim, öyle bir dal olmadığını söylediler di. hani aklının bir kenarında olsun.

güzel insan, yotube yi otur adam gibi araştır. hem temel elektroniği öğrenirsin, hem de genel tamir kurallarını. bunlar para tuzağı verdikleri, diploma bile geçerli mi bilmiyorum. para da, zaman da senin, istediğin gibi harcarsın. bu arada ben Elektronik kart tamiri üzerine eğitim alayım dedim, öyle bir dal olmadığını söylediler di. hani aklının bir kenarında olsun.
sağolun banada mantıksız geldi

Forum istatistikleri

Konular
129,755
Kullanıcılar
452,505
Son üye
ironman2112

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri