Jeneratör Şebeke Bağlantısı

Emin ol onlarca kez okudum verilen cevapları bence siz okumamışsınız çünkü hiçbirinde ortak bir görüşe varılmamış. Google aramasında ilk sırada çıkıyor eklediğin forumlar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Benim mesajlarım da var okuduysaniz, karavan - Şebeke, güneş enerjisi - şebeke baglantisi ...
 
Benim mesajlarım da var okuduysaniz, karavan - şebeke, güneş enerjisi - şebeke baglantisi ...
Üstad benim teknemdede var aküler ve güneş enerjisi şebeke ayrımı 12V hayati risk yok şehirde bağlattık biz kullanıyoruz, hatta yazın sadece buzdolabını besliyebiliyor sistem. Anlatamadığım nokta dağ başındaki evime kendim bağlayacağım bu şalteri çünkü elektrikçiler anlamadığındanmı yolun uzaklığındanmı gelmek istemiyor. Asıl kafama takılan ise monofaze jeneratörde NÖTR YOK yani her iki kabloyu şaltere bağlamam gerekiyor orada beyin yanıyor. Birkaç şalter bağlayıp sorunu çözebilirim sanırım ama çoluk çocuk risk almak istemiyorum. Yoksa şimdide ana sigortayı kapatıp takıyorum fişi kullanıyorum. En büyük endişem güvenlik her ne olursa olsun iki şebeke birbiri ile çakışmasın istiyorum mesele bu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…