Bu uygun olan redresör marka bilgileri varmıdır.?aküler sürekli şarjda olduğu için bozulma mümkün olabilir ama bunu yılla ölçmek yanlış. akünün i,ç direnci ile alakalı bir şey. redresörü söküp öyle okuyunuz . eğer hakikaten 27 volt ise hiç problem yok demektir . ama 25 ten aşağıda ise ileride patlayacak demektir. arkadaşımın aksine jeneratörde kuru tip akü tavsiye etmiyorum. eğer kuru tip akü alacaksanız jeneratörün şarj redresörünü ona uygun bir redsesör ile değiştirin. şu an türkiytede imalatçıların aktığı redresörlerden 1 2 tanesi kuru tip aküye uygun. sürekli tampon şarjda olduğu için makine güzel redresör.olmalı. aksi halde sanayide yapılan aküler daha verimli çalışıyor. su eksiltiyor zaman zamanm suyunu ilave edip devam ediyorsunuz.
Akünüz boşalmış bunun başka izahı yok ; sürekli redresör şarjı yoksa ve uzun süredir çalışmıyorsa ya da yıl olarak miadı dolmuşsa yapabileceğiniz bir şey yok . Geçen böyle bir durumda işyerindeki bir jeneratörü işyerindeki bir kamyondan takviye atarak çalıştırmaya çalıştım ; onun dahi gücü yetmedi ; sizin jeneratör nispeten daha küçük güçlü , belki olabilir sizde ; benim yaptığımı sizde bir deneyin imkanınız varsa . Acil akü lazım size tahminim.......herkeze merhaba arkadaşlar elimde emsa 270 kvlık jeneratör var star verdiğimde jeneratör ilk 2 saniye marş basıyor sonra kendiliğinden marşı kesiyor neden olabilir bilgisi olan yardımcı olabilirmi ACİL YARDIM saygılar hayırlı çalışmalar
herkeze merhaba arkadaşlar elimde emsa 270 kvlık jeneratör var star verdiğimde jeneratör ilk 2 saniye marş basıyor sonra kendiliğinden marşı kesiyor neden olabilir bilgisi olan yardımcı olabilirmi ACİL YARDIM saygılar hayırlı çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?