confickerbelasi
Profesyonel Üye
10KW lık bir güce direnebilecek bir DESTEK NOKTASI bulabilirsen.O zaman bir jeneratör uzayda (atıyorum) 10kw lık bir aleti sürekli çalıştıracak enerjiyi üretebilirmi.?
Ben emin değilim.
Bu bilgileri nereden edindin bilmiyorum ama biraz araştırmanı tavsiye ediyorum.Jeneratörün uzay boşluğundaki başı boş elektronları toplamasından bahsediyorsanız sizde jeneratörün bir topraklama ihtiyacını kabul ediyorsunuz demektir.. Yanlız uzayda 1metre küpte ortalama 1 atom bulunduğu göz önüne alınarsa elektron toplamadaki sıkıntı ortaya çıkar bu durumda dünyada kullandığınız manyetik alan ve sarımla uzayda aynı performansı elde edemeye bilirsiniz... Çünkü bir amper akım elde etmek için saniyede 6,25*10^18 adet elektron geçmesi gerektiği kabul edilir....Saygılar
Elektronlar yoktan var olamaz...Ve elektrikle çalışan aletler üzerinden akan elektriğin bir kısmını devre üzerinden kaybederler...Peki bu elektronları nerden temin ederiz..
Jeneretör yoktan elektron üretmez......Jeneretörü bir su pompasına benzetebiliriz....Ama dünyada elektronsuz hiç biryer olmadığı için bu sorun olmaz........
Bu sonuca nasıl vardınız anlamadım.sonra üksek gerilim hatları ile Elektrik üretiliyor diyecen? onlar iletim sisteminin parçası...
Sayın serkan_48 siz elektriği kullanan makinanın hiç bir elektronun eksilmesine neden olmayacak kadar verimli olduğunumu söylemeye çalıştınız..
Ama mesela bir değirmene saniyede 1 metreküplük su girdiğinde suyun çıkıştaki debisi saniyede 1metreküp olmaz debisi azalır, ayrıca su miktar olarakta eksilir ..
Sizin dediğiniz gibi olsa 1 amper yük çeken bir çihaz çıkışında da 1 amper çıkış vermelidir. ama bilirsiniz ki seri bağlantılarda her yük çıkışında akım düşer.... Saygılar
Tabii anlamayabilirsin"
Burada başı boş elektronlardan behsediyorsunuz..Bir metne bakıyorum bir yazdığınıza şaşırıyorum...Açıkça yazmışsınız.
mr.yamyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?