Jvc hx-zv9 müzik seti ses girişi algılamıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SefAfeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SefAfeS

Üye
Merhabalar elimde bulunan jvc müzik setini tuş karıştırma probleminden dolayı tuşlarını değiştirmek üzere söktüm fakat sonra geri bütünlediğimde cihazın ön paneline elektrik geliyor ancak açılmıyordu sonrasında 1 tane tach butonun yüksek kaldığını farkettim bu sorunu çözdüm cihaz açılıyor ancak ses yok. röle çekiyor ekranda spektrum ışıkları oynamıyor butonları değiştirmeden önce böyle bir sorun yoktu pinleride tek tek ölçtüm kısa devre yok. ön panelde D.GND ile PMUTE arasındaki pinde 2.28 volt var bu tuhafıma gitti desteğinizi rica ediyorum.

Geçmiş olsun tekrar açman gerek. Ön yüz kartı plastikten ayırıp dene, acmisken birkaç resim çekip yükle birkaç noktadan ölçüm al resim üzerinde belirt.

Geçmiş olsun tekrar açman gerek. Ön yüz kartı plastikten ayırıp dene, acmisken birkaç resim çekip yükle birkaç noktadan ölçüm al resim üzerinde belirt.
Yanıtınız için teşekkür ederim ümidi kesmiştim. Dün birkaç ölçüm daha yaptım röleyi manüel çektirdim çektirmesine ses oluşmadığı için sonuç olumsuz oldu ayrica cn311 soketi buldum stk kati ile anakart arasında 5v ile gnd arasında bir sonuç yok yüksek ihtimal tach butonlari değiştirirken biryerler kısa devre yaptirdim dediginizi yarın deneyeceğim. Teşekkür ederim hayirli geceler

hocam biraz geç oldu paneli söküp denedim basılı kalan bir yer yok yine ses yok

Servis manualin linki 7 gün süreli.

46. sayfaada HPMUTE voltajının 0 olması gerekiyor,
47. Sayfada PBMUTE 2.2V (pin16)
PMUTE olarak göremedim ancak birkaç çesit MUTE voltajı/fonksiyonu gösterilmiş.

https://www.transfernow.net/en/cld?utm_source=20260228EDMRrFXI&utm_medium=QyimB0Q9
Kolay gelsin
pbmute yazacaktım pmute yazmışım öyle bi karışıklık oldu bir sürü yeri ölçtüm bir aksaklık göremedim şuan cihazı topladım süs gibi duruyor tekrar açınca orayıda ölçeyim

Forum istatistikleri

Konular
133,386
Kullanıcılar
459,246
Son üye
mtuncturk

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri