Kümes Kontrol Cihazı

arkadaşlar emko nun ürünlerinin kullanımı hakkında türkçe dökümana sahip olan arkadaşım varmı? paylaşırsa sevivnirim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
kümesinizin boyutu nekadar kaç m2

bütün ıstıcılarınızı,fanlarınızı,aydınlatmayı hem otomtik hemde uzaktn gsm kontrollü ypmak istermisiniz?
bir arıza olduğunda cep telefonunuza sms gelsin şeklinde olabilir.ayrıca istediğiniz zaman istediğiniz çıkışı manuel aç kapa yapabilirsiniz,sıcaklığı değiştirbilirsiniz herşeyi cep telefonundan yada normal telefondan kontrol edebilirsiniz. kümese alarm özelliğide eklenir.hırsızlıklara karşı iyi olur.
 
neleri istediginizi bana yazin ben size program konusunda yardimci olayim
 
Sn.YUKSEL14,et civcivi yetiştiren bir arkadaşım kümesleri kapattığı için elinde çıkma malzemeler var.Fanlar,hız kontrol cihazları,Tam sizin istediğiniz gibi iki adet cihaz var.Bunlardan birisi tek cihazla iki kümesi idare ediyordu.Diğeri tek cihazla bir kümesi idare ediyordu.Arkadaşım elindeki bu malzemeleri değerlendirmek istiyordu.Şu ana kadar değerlendirebildimi bilmiyorum.Size hala lazımsa arayıp öğrenebilirim.
 

Kümesteki nem, sıcaklık, v.b değerlerini uzaktan ( cep telefonunuz veya internet üzerinden) takip edebilmeniz ve müdahale edebilmeniz önemlidir, kompakt hepsi bir arada denetleyicileri kullanırsanız pratik ve konforlu bir çözüm elde edebilirsiniz, örnek olarak;
The XLe Range|Distributed Control Systems

kullanabilirsiniz.
 
agrolocik firmasının bunun ıcın calısması var Image II ve carel marka mikroislemciler de ıstediklerini elde edebilirsin
 
omron kullan pişman olmazsın. lakin Siemens logo kullanırsan ilave ihtiyacınada karşılık verir. yerli mali ucuz mini plcler çıktı deneyebilirisin.
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…