Xdsj
Üye
Cevabınız için teşekkür ederim zahmet olmayacaksa ortalama fiyat bilgisi verebilir misiniz ?beş tane yol kırılmış, iyi bir usta yapar. işi bilen bir için çocuk oyuncağı. yani tamir olur.
çok zor soru bir soru. senin gideceğin ustanın eskiliğini, dükkan kirasını, yanında çalışan eleman sayısını, yövmiyesini nereden bileyim. işi işçilik olarak sakın görme.Cevabınız için teşekkür ederim zahmet olmayacaksa ortalama fiyat bilgisi verebilir misiniz ?
Ustam, zamanında bilgisayar teknik destek biriminde çalışırken, gelen bilgisayarlardan 5 dakikada çözdüğüm sorunlar için "5 dakikada hallettin" sözüne, "20 sene artı 5 dakika" diye cevap veriyordum.çok zor soru bir soru. senin gideceğin ustanın eskiliğini, dükkan kirasını, yanında çalışan eleman sayısını, yövmiyesini nereden bileyim. işi işçilik olarak sakın görme.
el emeği hiç bir zaman teşekkürle ödenmez, hani meşhur bir fıkra var, nerdeyse herkes bilir. hani usta çekiç, bir tık, makine çalışır. yani çekici vuran elin, o çekici nereye vuracağını öğrenme süresini bir türlü kabul edemiyorlar. buna örnek microsoft sertifikalı uzmanın çözemediği sorunu, "kabloyu değiştir olay bitsin" ve sorunu çözülmesi gibi.(yaşanmışlardan)Ustam, zamanında bilgisayar teknik destek biriminde çalışırken, gelen bilgisayarlardan 5 dakikada çözdüğüm sorunlar için "5 dakikada hallettin" sözüne, "20 sene artı 5 dakika" diye cevap veriyordum.
güzel insan benim gözlüklerim tek kat gösterdi. bu arada gözlüksüz yemek bile yiyemem...Kart hareketli kart mı?
Kullanıldığı yerde iki tarafa da baskı var mı?
inanın bilmiyorum oyun kolu kartı neyse oKart hareketli kart mı?
Kullanıldığı yerde iki tarafa da baskı var mı?
değerli @jes kardeş, gönder gelsin.. geçmişin bedelini ödüyorum. gözlerimin yardım ettiği kadar yaparım. ama benden olamayanı isteme. kalbini kırarım. eğer sen onu tamir olmaz diyorsan git kendini denize at. işin olurunu da bilirim olmazını da. kırmak çok kolaydır ama kırılanı yapmak zordur. lütfen benim ayarlarımı bozma. çok kötüyümdür. hatta bu konularda uzman diyebilirsin. delikanlı ol. maçan yiyiyorsa gönder gelsin. araya dolgu maddesi olarak ....paskomya ÜSTAD'a kargolayın tamir edip ekstradan vibrasyon özelliği eklenmiş halde geri yollar bence onu