Nötr le topraklama birleştirmeyecen bağlantıları ayrı ayrı olacaktır. Prizde biribirne birleşirse kaçak akım atmalı. Senin kaçak akım dediğin 30 ma mi 300 ma mi?
Ustam 30 ma taktım daire girişine yok ustam birlestirmedim kare buatta noturleri ayrı toprak ayrı fazları sigortalara dağıttım prizlerin toprağı yerine nötür faz yerleri taktım
Ustam 30 ma taktım daire girişine yok ustam birlestirmedim kare buatta noturleri ayrı toprak ayrı fazları sigortalara dağıttım prizlerin toprağı yerine nötür faz yerleri taktım
Yanlız topraklama klemensi kullanmadım pense ile topraklama kablolarını sıktım bir birine büktüm
Niye enerji vermeyim ki kısa devre yok kısa devre prizden yaptırdım Sigorta atiyor kacak akim atmıyor bence sadece topraklamada sıkıntı var onuda çözerim inşallah siz değerli ustalar sayesinde
Odaların dagitim sigortaların olduğu yere bağladım 30 ma kaçak akım rölesini ben her iki prizde bir hat çektim 3x2m toplam 3 tane priz linyesi çektim ayrıca şohbeni direk linye çektim
Odaların dagitim sigortaların olduğu yere bağladım 30 ma kaçak akım rölesini ben her iki prizde bir hat çektim 3x2m toplam 3 tane priz linyesi çektim ayrıca şohbeni direk linye çektim