Her yazılan okunacak kalitede değil maalesef.yinemi ya . allam yarabbim kaçak akım forumu olacak yakında . önce forumu okuyun abim bir .
yok töbeliyim bu konuda yazmıyacam .
abi merak ettim aramaya kaçak akım yazdım 300 sayfa çıktı. ama ne oluyor birinin kaçak akımı bozuluyor o gün üye oluyor yazıyor sonra hepimiz cumburloppp aynı şeyleri yazıyoruz durmadan aynı şey aynı konu aynı cevaplar aynı kısır döngüler ..Her yazılan okunacak kalitede değil maalesef.
topraklamaya girmeyelim hiç girmeyelim abi yine kavga çıkar ..Her yazılan okunacak kalitede değil maalesef.
Adam yüksek puana sahip profesyonel üye tutmuş bina topraklama sistemi değişik olmalı ondan yapar binaya işletme topraklaması gerekli falan offff yalan yanlış bilgiler gırla. Ya bu yazıları okuyanlar !!!
Bunun kakr'nin saatte 1 atmasıyla ne alakası var. 20 yıldır oturduğum ev klimada var kakr ve ana sigorta 25A hemde monofaze !Eğer daire için kullanıyorsanız Sigorta ve kakr amperaj değerleriniz düşük.
Sizin gibi benim gibi hayatını bu mesleğe vermiş halen de vermekte olan insanlar bu konulara girmez ise daha 300 değil 1 milyon 300 sayfa mesaj okuruz. Hoş yazsak ta okuyan yok oda ayrı mesele.abi merak ettim aramaya kaçak akım yazdım 300 sayfa çıktı. ama ne oluyor birinin kaçak akımı bozuluyor o gün üye oluyor yazıyor sonra hepimiz cumburloppp aynı şeyleri yazıyoruz durmadan aynı şey aynı konu aynı cevaplar aynı kısır döngüler ..
topraklamaya girmeyelim hiç girmeyelim abi yine kavga çıkar ..
Kaçak akım arızalarını tamir edebilecek elektrikçi gerçekten az kaçak akım test cihazları çok pahalı elektrikçilerin kullandığı ölçü aletleriyle kaçak akım arızaları bulmakta gerçekten zor ama işinin ehli bir elektrikçi çözebilir.
Birde piyasadaki
Çin malı kalitesiz Sigorta ve kaçak akımlar var ki ben artık sigorta kutusuna bakıyorum eğer kalitesiz bir ürün varsa bunu sökün atın kaliteli bir marka takın diyorum arızaya sonra bakalım diyorum(hatta çöpe atarken kırın bu ürünleri çöpten biri bulup kullanmasın diye de eklerim)
Bu nedenle kaçak akım arızası olan kişi evinde kalitesiz bir ürün varsa onu kaliteli bir marka ile değiştirtmeli eğer arıza devam ediyorsa arıza aranıp çözüm bulunmalı evler de kaçak akımı attıran en çok elektrikli çakmaklı ocaklar eğer ocağınız elektrikli ise fişini çıkarıp atın ocak çakmağı alın ocakta yemek taşar kaçak akım atar ocak deterjanlı suyla veya ıslak bezle silinir kaçak akım atar.
Çok güzel tespit.sıhhi tesistaçılar bile dinleme aletleri, termal kamera ve kamerayla arıza bulurken biz hala kontrol kalemiyle saldırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?