ademcelik Profesyonel Üye Katılım 26 Tem 2008 Mesajlar 2,334 Puanları 656 Yaş 41 20 Kas 2017 #21 ters bağlanmış olsa ara ara atmazdı. devamlı atardı.
Konu Sah Semih Toprak Üye Katılım 10 Kas 2017 Mesajlar 10 Puanları 1 Yaş 46 20 Kas 2017 #22 seven_hill' Alıntı: İyi günler, Ustanın ters bağlanmıştan kastettiği nedir? Resimli olarak gösterebilir misiniz? Malum ya 2 kutuplu (faz-nötr) ya da 4 kutuplu (faz-faz-faz-nötr) seçenekleri var. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... KAR giriş kabloları ters bağlanmış, nötr yerine faz; faz yerine nötr bağlamışlar. Şimdi arayıp sordum, çıkışlarına dikkat etmedim dedi.
seven_hill' Alıntı: İyi günler, Ustanın ters bağlanmıştan kastettiği nedir? Resimli olarak gösterebilir misiniz? Malum ya 2 kutuplu (faz-nötr) ya da 4 kutuplu (faz-faz-faz-nötr) seçenekleri var. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... KAR giriş kabloları ters bağlanmış, nötr yerine faz; faz yerine nötr bağlamışlar. Şimdi arayıp sordum, çıkışlarına dikkat etmedim dedi.
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,246 Puanları 2,556 Yaş 40 20 Kas 2017 #23 Semih Toprak' Alıntı: KAR giriş kabloları ters bağlanmış, nötr yerine faz; faz yerine nötr bağlamışlar. Şimdi arayıp sordum, çıkışlarına dikkat etmedim dedi. Genişletmek için tıkla ... Bununla hiç alakası yok . Gene aynen çalışması lazım , arızanın kaynağı bu değil , şekli incelerseniz farketmeyeceğini anlarsınız.
Semih Toprak' Alıntı: KAR giriş kabloları ters bağlanmış, nötr yerine faz; faz yerine nötr bağlamışlar. Şimdi arayıp sordum, çıkışlarına dikkat etmedim dedi. Genişletmek için tıkla ... Bununla hiç alakası yok . Gene aynen çalışması lazım , arızanın kaynağı bu değil , şekli incelerseniz farketmeyeceğini anlarsınız.
elektrikçicüneyt Profesyonel Üye Katılım 6 Ağu 2007 Mesajlar 3,699 Puanları 1,306 Yaş 48 Konum kocaeli 20 Kas 2017 #24 Bazı kaçak akımlar (ters giriş yapıldığında bile )Elektrik girişi alt tan yerine üstten yapıldığında bile atıyor diye duydum.Ama görmedim
Bazı kaçak akımlar (ters giriş yapıldığında bile )Elektrik girişi alt tan yerine üstten yapıldığında bile atıyor diye duydum.Ama görmedim
yncçelik Üye Katılım 2 Ağu 2014 Mesajlar 194 Puanları 6 Yaş 52 20 Kas 2017 #25 alternatif akımda ters bağlantı olmaz diye biliyorum. kaçak akım rölesinin mantığı toprak nötr kısa devresidir diye biliyorum
alternatif akımda ters bağlantı olmaz diye biliyorum. kaçak akım rölesinin mantığı toprak nötr kısa devresidir diye biliyorum
elektrikçicüneyt Profesyonel Üye Katılım 6 Ağu 2007 Mesajlar 3,699 Puanları 1,306 Yaş 48 Konum kocaeli 20 Kas 2017 #26 yncçelik' Alıntı: alternatif akımda ters bağlantı olmaz diye biliyorum. kaçak akım rölesinin mantığı toprak nötr kısa devresidir diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Kaçak akımda fark ediyor faz ve nötr ters bağlanırsa atıyor ve hatta bazı kaçak akım röleleri üstten Elektrik girilince de atıyor
yncçelik' Alıntı: alternatif akımda ters bağlantı olmaz diye biliyorum. kaçak akım rölesinin mantığı toprak nötr kısa devresidir diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Kaçak akımda fark ediyor faz ve nötr ters bağlanırsa atıyor ve hatta bazı kaçak akım röleleri üstten Elektrik girilince de atıyor
yncçelik Üye Katılım 2 Ağu 2014 Mesajlar 194 Puanları 6 Yaş 52 20 Kas 2017 #27 haklısın sayın ustam bence buradaki arıza farklı birşey var