kabloları nasıl çekebilirim

teknik adam arkadaşım alpek kablolar bi kere 70 liği bırak 150 lik istersen 185 lik bile üretilirler ben alpek kabloyu senelerdir kullanırım yeraltında bile izalasyonu bozulmayan sağlam bir izalasyona sahiptir

Alpek kabloyu nereden,nasıl bir mantıkla yeraltında götürüp bir de kontrole gelen görevliye kabul ettirip tesise enerji verdirdiniz merak ettim açıkçası...

Ayrıca alpek kabloların 70'likten daha büyük kesitlerini özellikle yol atlaması olan yerlerde bilhassa kurumun kendi isteğine bağlı olarak(tip1 box lar için 3*95'lik e eşdeğer olan alpek kablo kesiti) seçimini yapmaktayız her hafta en az 2-3 kez.Dolayısıyla 70'lik diye bir sınır yok,150'lik kesitini daha geçen hafta kullandık ve özel sipariş de değildi,ama 185 görmedim henüz veya özel üretilir bilemem.

Gelgelelim işin bir de diğer kısmına ki,zaman faktörünü ve yatırımın sürekliliğini düşünürsek,alpek seçeneğini rafa kaldırmalıyız diye düşünüyorum.Sürekli dış etkenlere ve kopma,soyulma vb. sonuçlara yol açtığı için.

Saygılar...
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.

Forum istatistikleri

Konular
129,328
Mesajlar
925,369
Kullanıcılar
451,785
Son üye
ayhannnh

Yeni konular

Geri
Üst