çaylakelektrikçi
Paylaşımcı üye
Yük altinda test ediyorum zaten abi.Panoda Elektrik tüketimi yoksa toprak-nötr kısa devresinde kaçak akım atmaz çünkü devrede akım geçişi olmadığı için kaçak akım toprağa kaçak algılamaz @sami inci abi de söylemiş sakın faz-toprak kısa devre etmeyin bir lamba kullanın lambanın bir kablosunu faza diğer kablosunu toprağa bağlayın kaçak akım atacaktır
Ustam sorumu tam okumadiniz sanirim.?..Siemens role takinca test butonuna basinca atiyor.schnider si 9 takinca test botununda atmiyor..???Toprak hattiniz bir yerde gevsek yada kopuk ise kacak akiminiz atmayabilir.
Sami inci ustam 10\220=0.045 ma yapar..daha yuksek wattli lamba ile denedim o yuzden.[emoji4]..75 watt ile denedim.atiyor role bütün fazlarda.ama test butonunda atmiyor.cok ilginc10 / 220 = 45 mA > 30 mA
Rolenin çıkışlarını alttan söktum..ustunde sadece enerji girişi varken denedim test butonu calisiyor basinca atiyor role..cikislari baglayinca test butonu calsmiyor ama hala.lehavle vela kuvvete illa billa hil aliyyulazimmmSchneiderler hatalı üretimdemekki.Bir-
de 10 w lık ampülle doğrulayın.
Ah be abi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?