YEKyek
Üye
Arkadaslar bu siteye bugun üye oldum bilmiyorum böyle bazen tanimadigin insanlara anlatmak daha kolay olur ya. kimseye anlatamiyorum ve merak ediyorum acaba siz ne dusunurdunuz bu konu hakkinda. ben 1 bucuk senedir birisiyle görusuyorum telefondan konusuyoruz.. Almanyada yasiyorum ben o Istanbulda ve bu yaz ben turkiyeye geldigimde yanima gelicek görusucez. Söyle bi sorun var ki ben kiloluyum ve cekingenim hani telefonla konusmak yazismak kolay oluyodu ama yüzyüze görusmeye utaniyorum bilmiyorum. Annem biliyor konustugumu telefonla falan göruyor arada iste dedim tr ye gelicegmi sölemedim ona cekindigim icin Annemde diyor okadar konustunuz hakki var seni görmeye diye :S.. cok kafam karisik napsam bilmiyorm hicbisey sölemeden gidip gelsemmi yoksa söylesemmi of of..
En cok da kilolu oldugum icin cekiniyorum. oda biliyor bunu ama smdi gercekte gördugunde ya düsünürse bu ne böyle bukadarda beklemiyodum falan bilemiyorm
Icim rahat etmiyor kacgundur dusunuyorm birden birakip konusmasam oda merak edicek uzulcek bende dayanamicam uzulcem o yüzden cok kararsizim napmaliyim
En cok da kilolu oldugum icin cekiniyorum. oda biliyor bunu ama smdi gercekte gördugunde ya düsünürse bu ne böyle bukadarda beklemiyodum falan bilemiyorm
Icim rahat etmiyor kacgundur dusunuyorm birden birakip konusmasam oda merak edicek uzulcek bende dayanamicam uzulcem o yüzden cok kararsizim napmaliyim