Kahve makinesi hk.

Alper39

Üye
Katılım
7 Nis 2019
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
34
Merhabalar ustalarım

Elimde bir adet kahve mekinesi var 1850w bu makine müşteride garip bir şekilde hatalar veriyor ve doğru düzgün çalışmıyor bir tane kahve veriyor daha sonra kahve vermesi gerekirken sıcak su valfini açıyor ve sıcak su veriyor. Dükkana getiriyorum hiç bir problem yok olması gerektiği gibi çalışıyor. Müşteri dükkana 10 kW ups bağladı fakat yine aynı hataları vermeye devam ediyor. Tesisat neyi kontrol etmeliyim veya neden kaynaklabilir bilgisi olan lütfen bana yardımcı olabilir mi..

Kolay gelsin.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Usta makine sıfır atölyede hiç bir problem çıkartmadan sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Müşteriye başka makinede götürdük. Oda aynı problemleri vermeye başlıyor.
gittiği yerdeki elektriği bir kontrol ediniz, dalgalanma düzeyine bakın ve etrafta yüksek frekans çıkaran başka bir cihaz var mı bakın.
 
gittiği yerdeki elektriği bir kontrol ediniz, dalgalanma düzeyine bakın ve etrafta yüksek frekans çıkaran başka bir cihaz var mı bakın.
Usta ölçtüğümde 220v sabit olarak geliyor. 10kw ups getirdi müşteri sadece makinede kullanmak amacıyla ama yine çözüm olmadı. Daha öncede bu şekilde bir problem yaşadık ups ile çözüldü birde usta bu problemi daha öncede plazada yaşadık şimdide plazada yaşıyoruz.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,208
Mesajlar
924,262
Kullanıcılar
451,576
Son üye
Helku

Yeni konular

Geri
Üst