kakr ters bağlantı

İnsanın dalgın kafası bir milyon zamanları da oluyor ; insanlık hali........
Tl den sıfırlar atılalı çok oldu haberin yok mu başka cumhuriyette mi yaşıyon hemşerim 300 500 hali var bi de ramazan kafası var o da uzatmaları oynayacak sonuna geldik Çok Şükür hadi kendinize iyi bakın Allahın izniyl yatcaz kalkcaz hop burdayım

Slm ustalarım..O halde sonuç: Herhangi bir sakıncası yok ama; yine de ne olur ne olmaz ( belki de bizim bilmedeğimiz birşey olabilir) Etiket değerine uygun bağlayalım...

Evet yorumlarınız gelsin böyle bi durumda kar atar mı atmaz mı, mangal keyfi bölünür müxD?

Maldalyonun öbür yüzüne bakınca; böyle durumda şebekeden ters bağlantı durumunda kar iş yapar mı sanki çarpılabiliriz, yoksa faz toprağa mı akar, ne dersiniz?

test butonuna basınca faz nötr'ü sanki kısa devre yapıyor gibi. yoksa ben yalnışmı görüyorum.

test butonu nötr gişini, nötr çıkışına kısa devre yapıyor diye biliyorum

onursal üye abilerimizden detaylı cevap bekleyelim bence....

öncelikle Resimde hata var test butonu arasında seri bir iç direnç var ayrıca K.A.K rölesi usulüne uygun bağlanmalı ters yapılan bağlantıda çalışır ç ayrıca k.a.k insan ve yangına karşı korur demek akılsızsızlıktır zira faz nötr ede çarpılabilirsiniz yangına karşı da korumaz gevşek bağlantı yaparsanız şikagoyu bile yakarsınız....

Son düzenleme:

http://www.bestdergisi.com.tr/assets/uploads/yazigorsel/pia5mgil.jpg Şekli incelerseniz ters de bağlansa açma yapacağını ve hiçbir şeyinde yanmayacağını görürsünüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…