Saç kurutma makinesi ile biraz ısıtsan nasıl olur acaba ?Evet bende kafayı taktım buna ama bozduktan sonra yenisini bulmak biraz sıkıntı. Sürekli kontrol ediyorum yedeklerini de almak için ama satışta yok maalesef.
Şu siteden sisteme sinyal gönderiyorum 20 Hz bile duyuluyor, (35 Hzler kadar yüksek seviyede değil tabii) ya site bozuk yada oldukça yüksek kazançta gönderiyor sinyali. Çok ilginç hoparlör gerçekten bu Westra'larYada @Mr_YAMYAM hocamın deyimiyle "şipirdek" demeliyim sanırım.
https://www.szynalski.com/tone-generator/
Acaba şuan kabin bu haldeyken 35 Hzleri biraz daha yükseltebilmek için ne yapılabilir? Bu hali de güzel ama EQ üzerinden 33-36 Hz bölgesini +7 dB arttırdım daha güzel geliyor. Ufak bir müdahale yapabiliyorsak bu ne olabilir? +3 dB bile yeterli gelebilir.
Hiç aklıma gelmemişti, bir deniyeyim bakalım.Saç kurutma makinesi ile biraz ısıtsan nasıl olur acaba ?
Ben bir yöntem daha söyledim ama pek ciddiye alan olmadı . Ben olsam iğnenin geçebileceği kadar küçük iki delik açar buradan ince tel geçirirdim. Ondan sonrada asıldım mı bir güzel gelmesin bakalım. Ondan sonrada o küçük delikleri epoksi ile doldururum . Üstüne de siyah ayakkabı boyası. Olduda bitti maşallahHiç aklıma gelmemişti, bir deniyeyim bakalım.
Yeterli miktarda dantel örtü temini . Ucu üçgen biçimde üstten sarkmalı.Bende çeyiz sandığında hoparlör kabini yapmak istiyorum .
Tavsiyeleriniz .
Bunu gördüm ama kapağı delmeyi pek uygun bulmadım hocamBen bir yöntem daha söyledim ama pek ciddiye alan olmadı . Ben olsam iğnenin geçebileceği kadar küçük iki delik açar buradan ince tel geçirirdim. Ondan sonrada asıldım mı bir güzel gelmesin bakalım. Ondan sonrada o küçük delikleri epoksi ile doldururum . Üstüne de siyah ayakkabı boyası. Olduda bitti maşallah
O gart işe yaramaz.Süpürge ile denedim hiçbir işe yaramadı, bu hoparlörlerin kapakları baya sertmiş. Sakız ile de denedim olmadı
Silikon tabancasıyla silikonu eritip çektiren var ama hoparlörü elime almaktan korkuyorumEn son yol zarar vermeden çıkartıp tekrar takılabilir belki.
Şu kartı gördüm bizimkisi kadar kaliteli değil ama iş yapar mı acaba. Belki üzerindeki kondansatörler kullanılabilir.
https://www.letgo.com/tr-tr/i/westr...-devresi_8a896c22-83c1-42b9-9b95-6c50a6ff7bb2
Sen ona uyma Yunus gardaş. Hoparlörler gıymetlidirBen birseyi ya tam yaparım ya tam bozarım. Hayatta böyle şeylere tahammülüm yok . Ben olsam şimdi bozma pahasına ona kafayı takar ne yapar eder onu çıkartırdım. Ya da bozar çöpe şutlardım.
KÖTEK yeme. Gudurtma yamyamı .. Gıbızlatma oraları.Şu siteden sisteme sinyal gönderiyorum 20 Hz bile duyuluyor, (35 Hzler kadar yüksek seviyede değil tabii) ya site bozuk yada oldukça yüksek kazançta gönderiyor sinyali. Çok ilginç hoparlör gerçekten bu Westra'larYada @Mr_YAMYAM hocamın deyimiyle "şipirdek" demeliyim sanırım.
https://www.szynalski.com/tone-generator/
Acaba şuan kabin bu haldeyken 35 Hzleri biraz daha yükseltebilmek için ne yapılabilir? Bu hali de güzel ama EQ üzerinden 33-36 Hz bölgesini +7 dB arttırdım daha güzel geliyor. Ufak bir müdahale yapabiliyorsak bu ne olabilir? +3 dB bile yeterli gelebilir.
Mantıklı.Bende çeyiz sandığında hoparlör kabini yapmak istiyorum .
Tavsiyeleriniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?