Ercan ARSLAN
Üye
Cos. 0.66 lara düştü. Fabrikayı kapattık kompanzsayonu kapatsam sıkıntı olurmu
Cos. 0.66 lara düştü. Fabrikayı kapattık kompanzsayonu kapatsam sıkıntı olurmu
Dağıtım şirketinde çalışan biriyle ğörüştüm sıkıntı olmaz kapanma nedeni bir nevi afet dedi ama çokda ğüvenmiyorumbence yetkili kişilere danışmanız gerekir .
enerji kapanırsa fabrikaya zararı ne olur ? hesabı yapılmalı . ( her ihtimal )
istenilen çözüm
Cos. 0.66 lara düştü çözümü bulunmalı !!!
diğer yönden fabrika güvenliği ve diğer durumlar ?
Dağıtım şirketinde çalışan biriyle ğörüştüm sıkıntı olmaz kapanma nedeni bir nevi afet dedi ama çokda ğüvenmiyorum
Ben fabrikanın elktrikçisiyim tek elektrikçiyim ve üzerimde bi elektrik mühendisi de yok yani konu direkt olarak beni ilğendiriyo ceza vs durumda bana derler sen takip etmedinmi diye. Şu anda sadece kameralar ve mutfak çalışıyo birde ğüvenlik daha önce hiç böyle yapmadığımız için ne yapılabilir yani kompanzsoyunu kapatmayıda düşündüm aslında sizin öneriniz nedirfabrika sahibi sizmisiniz ? karar veren
durumu siz biliyorsunuz ? bizlerin uzaktan konuşması kolay .
kararı yönetim versin . ( siz sadece hafif yönlendirici olun . ) diyeceğim .
enerji bedeli yükselecek ne yapayım !!!
bu zamanda diyecek niye .Cos. 0.66 lara düştü ( düşme sebebi nedeni ? )
o zaman çözümü bulun .
diğer güvenlik çalıntı , zarar vermek , güvenlik kameraları durumu koruma görevlisi durumu ve diğer vs gibi ( uzun kısa zaman fabrikada enerjide olmaması durumunda bozulacak ürün var ? , yok ? durumları anlatırsınız .
yazılı emir ile ( kayıt edin ) yarın bir durum olursa ( ALLAH göstermesin ) başınızı ağrıtmasın .
not : enerjiyi kesin ve kesmeyin kararı bize düşmez nede dağıtım firması çalışanına )
Ben fabrikanın elktrikçisiyim tek elektrikçiyim ve üzerimde bi elektrik mühendisi de yok yani konu direkt olarak beni ilğendiriyo ceza vs durumda bana derler sen takip etmedinmi diye. Şu anda sadece kameralar ve mutfak çalışıyo birde ğüvenlik daha önce hiç böyle yapmadığımız için ne yapılabilir yani kompanzsoyunu kapatmayıda düşündüm aslında sizin öneriniz nedir