Kapasitiften Cezaya Giren Bir İşletmeye Gidiyoruz İlk Yapacağımız Ne Olmalıdır?

arkadaşlar bir eklemede ben yapayım akım trafolarıda çok önemli doğru mu ölçüyor acaba yada sistemi kuran doğrumu seçmiş yanlışmı onada bakmak lazım rolenin akım değerlerine bakarak aynı zamanda her fazı pensametre aracılığı ıle ölcerim değerler tutuyormu bakarım tutmuyorsa akımtrafosunun role uzerındeki oranına bakarım doğru değilse ayarlarım doğruysa akımtrafoları fazla ölçüyor olabilir saygılar
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Nh 00 buşonlu sıgortalarda atmış patlamış varmı ,, kablolarda gevseme warmı patlak kondansatör
kondansatörlerın cektıgı akımlara bakarım ic kısımdan akma varmı dıye bakarım ondan sonra geregını yaparım
 
Dengesız yuk dağılımı vardır..fazlar uzerındekı yuklerı ölçümünu yapıp fazlaın ıhtıyaclarına göre monofaze kondastor ilave edılmedılıdır..
 
ag den ölçüyorsa direk bağlı kondasator kesin hata. og den ölçüyorsa trafo gücüne uygün kondasatör.diyorum tşk
 
bu arada reaktif kapasitif cezalar iptal edilmiyor ... ayrıca sabit kondansatör baglantısına dikkat ediniz .. baglantı yanlış oldugunda kombi sayaç boşda ikende kapasitif yazabiliyorr

iyi bir elektrikci bulmalı
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
CEZALAR İPTAL EDİLMİYO ARTIK
 
bizim şu an iki merkezimizde capasitif yazıyor, haberleşme santrali çalıştrıyoru ve iki merkezimizde de satraller yeni nesillerle değiştirildi. Yeni kurulan sistemlerin teknik klavuzlarını incelemekteyiz. Kısacası son amanda eğişen yükler de etkili olabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,312
Mesajlar
925,223
Kullanıcılar
451,760
Son üye
urasrahmi74

Yeni konular

Geri
Üst