Saatgun Üye Katılım 21 Ağu 2021 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 28 13 Eki 2021 #1 Hücrelerdeki kapasitör ne için kullanilir
vecivicivokke "Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? " Yönetici Yönetici Katılım 7 Mar 2010 Mesajlar 1,688 Puanları 756 Yaş 44 Konum Irak 13 Eki 2021 #2 Saatgun' Alıntı: Hücrelerdeki kapasitör ne için kullanilir Genişletmek için tıkla ... Merhaba . Hücre içerisinde kapasitör olduğunu çok sanmıyorum ..detay veya varsa fotoğraf iletirseniz daha doğru olacaktır . İyi forumlar
Saatgun' Alıntı: Hücrelerdeki kapasitör ne için kullanilir Genişletmek için tıkla ... Merhaba . Hücre içerisinde kapasitör olduğunu çok sanmıyorum ..detay veya varsa fotoğraf iletirseniz daha doğru olacaktır . İyi forumlar
Konu Sah Saatgun Üye Katılım 21 Ağu 2021 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 28 13 Eki 2021 #3 vecivicivokke' Alıntı: Merhaba . Hücre içerisinde kapasitör olduğunu çok sanmıyorum ..detay veya varsa fotoğraf iletirseniz daha doğru olacaktır . İyi forumlar Genişletmek için tıkla ... Öncelikle üslubunuz için cok tesekkür ederim.Soruyu yeterince acıklamamisim.Elektrik dağıtımda kullanılan şönt reaktör bankları ne için kullanılir
vecivicivokke' Alıntı: Merhaba . Hücre içerisinde kapasitör olduğunu çok sanmıyorum ..detay veya varsa fotoğraf iletirseniz daha doğru olacaktır . İyi forumlar Genişletmek için tıkla ... Öncelikle üslubunuz için cok tesekkür ederim.Soruyu yeterince acıklamamisim.Elektrik dağıtımda kullanılan şönt reaktör bankları ne için kullanılir
otohat Usta Üye Katılım 13 Şub 2021 Mesajlar 616 Puanları 181 13 Eki 2021 #4 Kondansatörler kompanzasyon için, reaktörlerde kondansatörlerin devreye girdikleri andaki çektikleri yüksek akımları engellemek için kullanılıyor.
Kondansatörler kompanzasyon için, reaktörlerde kondansatörlerin devreye girdikleri andaki çektikleri yüksek akımları engellemek için kullanılıyor.