Kayan yazı projeleri

gokerg

Üye
Katılım
10 Ağu 2007
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar burada çok iyi bir kayan yazı projesi buldum fakat herşey ingilizce, bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı acaba , adamlar bütün ayrıntıları yazmışlar fakat anlayamıyorum yada bilginiz varmı bu kadar iyi bir devre türkçe bir sitede bulabilirmiyiz? sanırım pic ile yapılmıyor bu devre , ben araştırdım fakat çok basit devreler buldum türkçe olarak..
 

Ekli dosyalar

  • runningtext.rar
    3.6 MB · Görüntüleme: 3
aslında bana şöyle sağlam bir kayan yazı projesi lazım yaptımmı dükkanımın camına asabileceğim gibi onu oradan ikidebir indirmeden yazıyı update edebileceğim bir proje saati tarihi gösteren bişey böle bir kayan yazı projesi varmı baskı devreleri falan nasıl yapılacağı adım adım anlatılmış?
 
Ben özellikle dediğiniz gibi bir proje yaptım maliyetli oldu biraz tabi
Kendi odam için yaptım düşünün artık , pcden kontrol ediyorsunuz . Bir arayüz programı kullanarak yazmak istediğiniz herhangi bir veriyi arayüz programında yazıyorsunuz ve yazınız ekranınızda görünüyor .
Ekstra olarak saat ve tarih görüntülemek istiyorsanız da ufak bir program değişikliğiyle bunu yapabilirsiniz
 
SHMARİq senın yaptığın projeyi çok merak ettim. bana mazemenı, ısıs ve ares dökümanını ve programı verebilirmisin.
 
merhaba ben yüksekokul elektronik bölümü son sınıf öğrencisiyim. hocamız bitirme ödevi olarak kayan yazı programı verdi. bu kayan yazı nasıl yapılır? nerden başlamaLIYIZkayan yazı yapmaya bilmiyorum. bu k0nu ile ilgili bana çok geniş bilgi lazım. 1,5 ayımız var bu projeyi bitirmek için. lütfen yardım edin arkadaşlar paylaşın bilgileri . bu kayan yazı şeması devresi vs. parçları pci vs. programlaması . bilgisayardan vs. vs... detaylı bilgiler içeren site veya bilen arkadaşlar lütfen yardımızı esirgemeyin. herkese ço ktşkler . şimdidden
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…