merhaba ustam.bu catpower2222 makinenin Elektronik şemasını nereden buluruz.igbt ler patladı ve önünde olan direnç , diyor ve kondansatörlerde hasarlı.değerlerini nereden bulabilirim.teşekkür ederimcatpower 2222 kompakt küçük çok hoş bir makinadır, büyük kasalara taş çıkartır, dediğim gibi tek kusuru var, yere düşürme ve devirme. ömürlük bir makine, yinede tercih senin.
hiç bilmiyorum , biz eskilerine bakarak yeniliyorduk yada çalışan bir tane bulup söküp bakacaksınmerhaba ustam.bu catpower2222 makinenin Elektronik şemasını nereden buluruz.igbt ler patladı ve önünde olan direnç , diyor ve kondansatörlerde hasarlı.değerlerini nereden bulabilirim.teşekkür ederim
Evet fan çalışıyor üstadım seri lambayı arti eksi cikislarami giricem tam anlamadım ozrumu kabul edin lütfen1- fan çalışıyor mu?
2- araya seri lamba girdiniz mi?
Fan 220 volttur emin olmak adına olcucem ancak seri lambayı makinanın artı eksi çıkışlarına mı baglicam onu tam anlayamadımeğer fan 220 değilse sıkıntı başka yerde, seri lambayı enerji verirken hattın birine girersin, arıza varsa yanar. aynı zamanda çalışan makineye art-eksi çıkışına koyarsan ışık verir bu da makinenin sağlam olduğunu çıkış verdiğini gösterir. çıkış 60-70 volt olduğu için 220 deki gibi parlak ışık bekleme.
Bak ilk önce AC girişe seri gireceksin, eğer lamba yanmazsa makine çalışıyor demektir. Sonra Normal bağlantı yap ve artı eksi çıkışı seri lamba ile kontrol edebilirsiniz. Işık verirse makine çalışıyor demektirFan 220 volttur emin olmak adına olcucem ancak seri lambayı makinanın artı eksi çıkışlarına mı baglicam onu tam anlayamadım