blackhawk92
Üye
Karabük Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği öğrencisiyim, birinci sınıfı bitirdim.Mezun olacağım süreye kadar kendimi yetiştirmek adına eğitim programı yapmaya niyetlendim sizden de şunu da öğrenmelisin dediklerinizi bekliyorum.
Eğitim programım;
1. plc s7 200(ileri)-300/400(temel)-1200(orta)
2.WiCC flexible(ileri),WinCC(temel)
3.Hidrolik,Pnömatik,elektro-pnömatik(orta)
4.AutoCad(orta),SolidWorks(temel)
5.Yazılım(c+,c#,Visual basic)(temel)
6.Mikroişlemci(temel)
7.Otomatiik Kontrol(oransal,pıd,)(temel)
Üstte ki konuları bildiğim seviyeleri de yazdım bunları ileri seviyeye taşımak hedefim.
Eğitim programıma ek olarak da Üniversitede Otomasyon Sistemleri Kulübü kurduk,bu hedeflere yönelik kulüp çalışmalarımızda oluyor.(WIN otomasyon fuarına katıldık,Hidropar Kocaeli firması Kontrol ve Hareket günleri,Armada yazılım firması Solidworks semineri.)
Kısaca bu hedeflerime yönelip kulüp faaliyetleri de düzenliyorum.Sizin şu eğitimi şu firma yardımcı olur dedikleriniz var mı ? Şu faaliyette yardımcı olur dedikleriniz var mı ?Şunu da ihmal etme dediklerinizi dikkatle bekliyorum....
İyi çalışmalar.
Eğitim programım;
1. plc s7 200(ileri)-300/400(temel)-1200(orta)
2.WiCC flexible(ileri),WinCC(temel)
3.Hidrolik,Pnömatik,elektro-pnömatik(orta)
4.AutoCad(orta),SolidWorks(temel)
5.Yazılım(c+,c#,Visual basic)(temel)
6.Mikroişlemci(temel)
7.Otomatiik Kontrol(oransal,pıd,)(temel)
Üstte ki konuları bildiğim seviyeleri de yazdım bunları ileri seviyeye taşımak hedefim.
Eğitim programıma ek olarak da Üniversitede Otomasyon Sistemleri Kulübü kurduk,bu hedeflere yönelik kulüp çalışmalarımızda oluyor.(WIN otomasyon fuarına katıldık,Hidropar Kocaeli firması Kontrol ve Hareket günleri,Armada yazılım firması Solidworks semineri.)
Kısaca bu hedeflerime yönelip kulüp faaliyetleri de düzenliyorum.Sizin şu eğitimi şu firma yardımcı olur dedikleriniz var mı ? Şu faaliyette yardımcı olur dedikleriniz var mı ?Şunu da ihmal etme dediklerinizi dikkatle bekliyorum....
İyi çalışmalar.