kenfiled yağ filitre plc si

AhmetNuri

Üye
Katılım
19 Nis 2007
Mesajlar
179
Puanları
1
Yaş
39
İspanyol malı bir yağ filitre sistemimiz var. otomatik moda alınca çekmesi gereken birvalfi çekmiyor. program oldukça büyük. daha önceden hiç kenfield yağ filitrasyon tesisi plc sine müdehale eden arkadaş var mı?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Eğer otomatik modda o valfin sürekli çekmesi gerekiyorsa ve programada müdahale zorsa, otomatik mod siviçi üzerinden veya otomatik modda sürekli yanan bir lamba üzerinden veya otomatik modda sürekli çekili olan bir çıkıştan kabloyla paralel alınıp, ilgili valfe enerji verilebilir.
 
otomatik modda belli sıra ile çekerse bir anlam ifade ediyor. sırası geldiğinde çekmeli yani onun için programa müdehale etmeden o iş çözülmesi zor. program büyük şimdilik okuyup anlamaya çalışıyorum.
 
Tecrubelerime gore bu gibi islerde uzaktan yardimci olabilmek cok zordur ama programin ilgili kismini paylasirsaniz belki burada yorumlayabiliriz.
 
evet dediğiniz gibi bu cihazı hiç programlamamış birinin yardım etmesi çok zor. Onun için bilen biri lazım Avrupada kontrol kalemi gibi büyük otomasyon forumu ne var? oalardan belki daha önceden kullanmış kişiler çıkabilir. Özellikle ispanyadan çıkması lazım. firma ispanyol çünkü.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…