Evet başlıkta belirttiğim gibi müzik setim açılmıyor açıyorum açılıp hemen geri kapanıyor sonrada açma tuşunu basana kadar 2 tane kırmızı ışık sırayla yanıyor standby ve timer ışıkları bu ışıklar üst üsteler ve bi üstteki bi alttaki yanıyor nasıl düzeltebilirim bunu yoksa çöplükmü ?
elektrikçi hiç anlamaz
servis alır ama sırf arza tespitine 50 tl isterler.
elektronikçi biri olmalı ama amfiden anlayan biri olmalı. tv tamircisi olur aslında.
bana gönderebilirsin. ama bunların şeması olmuyor piyasada. hem pahalıya gelebilir sana.ancak amfi tamiri ile çok kişi uğraşmaz. büyük zahmetlidir.
teşekkürler bi araştıracam 2400 wattlık müzik seti miktarına göre vermeye çalışıcağım ama sorun neden kaynaklanıyor olabilir baya eski bi alet babam bana vermişti bunu
kapasitörler durmaktan eskimiş olabilir.b yei nesil aletlerin kapasitörleri hep yapıyor bunu özellikle yüksek faradlı kapasitörler çok koaly bozulur.
kötü ortamlarda saklamışsanız.
2400 watt değildir o bir bakayım gene özelliğne.
bir teyp çıktı evet bu tipleri bilirim bunların tamiri az sıkıntılı bence herkese verme. sökerken içine ediyorlar.
ben daha bu gün bunlardan bir tane bitirdim.
bunlar çok zor makineler. basit gibi görünseler de en ufak ayrıntı bile sıkıntı yaratır. bir parça da kompuş olabilir. ki bazı durumlarda tam çalışır duruma getirmk de imkansız kalıyor-parça yokluğu- ancak eğer güç geliyorsa belki çıkışlar kurtarılabilir. ama dediğim gibi güvenmediğiniz adama vermeyin ve paradan kaçmayın kaçacaksanız bilemem.
benim videodakinin kenwoodu işte
kardeş bu makineler sıkıntılı bir yerde kısa devre algılıyor demek ki.
bunlarda 3 tane röle oluyor. bir o kadar da sigortalar. biri attı belki sıcaktan atıyorlar çünkü devamlı.
bilemem elimde olsa belki bakabilirim. ama bu tür makineleri ben herkese göstermem. çünkü cidden özel aletler. bunun sesi çok tatlı olur ben söyliyim.
tahmini sublarını stk kontrol ediyor. ufakları da ta serisi bir entegre.
bulunduğu alanda ısı fazla ise soğuk lehim de olmuş olabilir. sakın kendin tamire çalışma. bu o kadar kolay bir makine değil.
abi ben video gelmeden atmıştın sonradan gördüm mesajı abi bide Sigorta atsa direk hiç açılmazmıydı bunda açılıp sonra tekrar kapanıyor ekranda normal açılır gibi oluyor sonra kapanıyor ben yalovada oturuyorum ve buralarda amfilerle uraşan bir elektironikçi varmı bilmiyorum ama bi bakarım amfilerden anlamam ama benim düzelteceğim bişey varsa yapayım dedim zaten 14 yaşındayım pek anlamıyorum peki nereye götürmem lazım müzik amfi gibi aletleri satan yerleremi