Kenwood XD-V828 Açılmıyor

teşekkürler bi araştıracam 2400 wattlık müzik seti miktarına göre vermeye çalışıcağım ama sorun neden kaynaklanıyor olabilir baya eski bi alet babam bana vermişti bunu
sorun kaynağı demişsin hoparlör bağlantılarını tam yaptın mı eksik ya da kısa devre algılıyor olmasın?

abi ben video gelmeden atmıştın sonradan gördüm mesajı abi bide Sigorta atsa direk hiç açılmazmıydı bunda açılıp sonra tekrar kapanıyor ekranda normal açılır gibi oluyor sonra kapanıyor ben yalovada oturuyorum ve buralarda amfilerle uraşan bir elektironikçi varmı bilmiyorum ama bi bakarım amfilerden anlamam ama benim düzelteceğim bişey varsa yapayım dedim zaten 14 yaşındayım pek anlamıyorum peki nereye götürmem lazım müzik amfi gibi aletleri satan yerleremi
bunlar simetrik çalışan malzemeler. bir sigorta atar öbürü cihazı açmaya çalışır böyle sapıtır. bir sooğuk lehim vardır mcu yu sapıttırır.
bir kanal kopmuştur ışıklar çalışır yazılım çalışmaz.
bunu sökene kadar kimse anlayamaz.
mevzu zaten sökmek değil güzel kardeşim. adam gibi toplamak. senin o videoda gördüğün makine ne kadar tamir gördü dersin şu anda sahibi gelsin 250 tl den aşağı para vermediği sürece zor alır o teybi benden :)

tüm hoperlörleri çıkarıp denendim olmadı

o değil de tam yaşındasın. şimdi başlasan 15 sene sonra benim seviyeme gelirsin belki:)
o zman bana sormadan kendin toplarsın teyplerini böyle. bence iyi çalış.
ve bence çok uğraşma şimdi. bilen biri söküp bakmalı.
bu teypler yanlış anlama ama cidden çocuk oyuncağı değil. bir hata yaparsın mazallah mcu sunu yakarsın. bunların parçası da yok.
bozdun mu toplanabilecek makine değil bunlar.

Forum istatistikleri

Konular
129,826
Kullanıcılar
452,649
Son üye
sanlav

Yeni konular

Geri