Eksen kontrollerinde sıkıntı var bir türlü çözemedim. Joystick sekmesine geliyorum X ve Y eksenleri otomatik atanmış oluyor. Bende Z eksenini atıyorum ama z eksenine komut verince mach3 programı z ekseninde sayıyor tamam ama interface kartta B eksenine komut gidiyor
Ayrıca Çalışan tek eksen X ekseni oda hep sağa yada hep sola gidiyor. Y eksenide programda sayıyor karta hiç komut gitmiyor ve y ekseni de hareket etmiyor yani.
Yaa bu uygulamayı ben indiremedim bir türlü apk olarak aratıyorum nette ama hangi linke tıklarsam Google play e gönderiyor. Oradan da indiremedim cihaz tanımla diyor :\ yaşlanıyor muyum ne
indirdim programı pc yede kurdum bluetooth bağlantılarınıda halettim tam sartı verdim telden sıfırlamalara bastım 5 sn sonra programı satın al diye uyarı verdi telefon 13.küsür dolara kitlendi sonra her açılışta böyle yapıyor. Satınmı alıcaz şimdi bu mereti
indirdim programı pc yede kurdum bluetooth bağlantılarınıda halettim tam sartı verdim telden sıfırlamalara bastım 5 sn sonra programı satın al diye uyarı verdi telefon 13.küsür dolara kitlendi sonra her açılışta böyle yapıyor. Satınmı alıcaz şimdi bu mereti
Valla bir yazılıma para vermek biraz enteresan geliyor bana. Hadi Mach3 e 175 dolar verilir çünkü çok iş görüyor fakat bu ufak yazılıma ödeme yapmak pek mantıklı gelmedi. Tamam kullanışlı bir şey ama bilemedim valla