Kişisel İleti Milleti

rahatsi

Üye
Katılım
18 Nis 2009
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
39
Sayın: volcanoos

verdiğin linkteki programların dosya şifreleri *************** daha öncede uyarıldın. aynı konuyu bir kez daha açarsan ceza alacaksın.

Şeklinde özel mesajla beni uyarmışsınız. Teşekkürler bu konudaki uyarınız yerinde anlıyorum fakat soyle bir durum var ben programları eklerken bunun gibi forum sitelerini arastırıyorum ondan sonra program ekliyorum şimdi sizin forumunuzdaki arkadaşlardan bir tanesi excell veya open office de bir makro program yapıp paylaşsa buna da "kontrolkalemi.com" şifresi koysa bunu bu şifre ile mi dağıtmak istersiniz yoksa "abudikgubidik" şeklinde mi ?

Birde su özel mesaj sisteminiz neye benziyor biliyormusunuz.

Savunmasız bir insana arkadan taş atmanıza benziyor ya özel mesajla kimseyi uyarmayın yada uyarıyorsanız geri mesaj yazmasını engellemeyin.

Daha da işim olmaz!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
sayın rahatsi

18.04.2009 16.39 da faydalı elektrik programları başlığı açtınız vermiş olduğunuz link forum reklamı içerdiği için sayın korkmaz design tarafından silindi. aynı gün yaklaşık 2 saat sonra tekrar bi konu daha açtınız konu başlığı ve içerdiği link yine aynıydı bu konuda benim tarafımdan silindi. açtığınız 2. konuyu sildikten sonra size

vermiş olduğunuz linkteki bazı programların şifresi forum reklamı içerdiği için siliniyor. programları indirip şifrelerini kontrolkalemi.com olarak düzenleyip ayrı bir linkte yayınlarsanız silinmeyecektir.

şeklinde özel mesaj gönderdim. açmış olduğunuz 2 konu silindikten sonra dün aynı konuyu tekrar açtınız ve ben tekrar sildim. sildikten sonra da sizi yine özel mesajla uyardım. madem bu kadar program paylaşma isteğiniz var, ilk özel mesaj gönderdikten sonra niçin programların şifrelerini düzenleyip forumda yayınlamıyorsunuz da aynı konuyu 3.kez açıyorsunuz anlayabilmiş değilim. ayrıca yukarıda mesajınızda belirttiğiniz gibi sizin tabirinizle programları abudikgubidik şekilde paylaşmak istemeyiz.

özel mesaj olayına gelince daha önce karşılaştığımız sorunlardan dolayı 20 mesaj altında olan üyeler pm gönderememektedir. fakat konu açma yetkileri herkes gibi vardır. bütün forum kuralları karşılaşılan sorunlara göre düzenlenmektedir. biz savunmasız bir insana arkadan taş atmamışız ki siz burada sorununuzu yazmışsınız ve bende şimdi buna cevap veriyorum. sizin tabirinizle arkadan taş atsaydık bu konuyu hiç bir forum üyesi görmeden hemen silerdik. tekrar söz hakkınızı kullanırsınız diye bu cevaptan sonra konuyu yine silmiyoruz ya da kilitlemiyoruz. cevabınızı yadıktan sonra konu kilitlenecektir.

bilgilerinize, saygılar.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,050
Mesajlar
922,855
Kullanıcılar
451,319
Son üye
mohamed elkilani

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst