mawush Üye Katılım 20 Tem 2019 Mesajlar 44 Puanları 1 Yaş 41 22 Eyl 2019 #21 "haqqinda" ne demek ya,bu kadar mı yabancısınız dilinize yazıklar olsun.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,301 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 22 Eyl 2019 #22 mawush' Alıntı: "haqqinda" ne demek ya,bu kadar mı yabancısınız dilinize yazıklar olsun. Genişletmek için tıkla ... Arkadasimiz Azerbaycan'dan forumumuza katiliyor. Bazi dil kelime hatalari olabilir. Onyargili olmayalim.
mawush' Alıntı: "haqqinda" ne demek ya,bu kadar mı yabancısınız dilinize yazıklar olsun. Genişletmek için tıkla ... Arkadasimiz Azerbaycan'dan forumumuza katiliyor. Bazi dil kelime hatalari olabilir. Onyargili olmayalim.
kenanaltin Üye Katılım 5 Ara 2010 Mesajlar 1 Puanları 1 6 Ocak 2021 #23 KocaeliKlimaci' Alıntı: Kaçak Kontrolü İçin Manometre Gözlenmeli. Kaçak olmadığı anlaşıldıktan sonra azot atılmalı. azot basma hattından verilip dönüşten geri alınmalı... bu esnada klima kapalı olmalıdır... Saygılarımla... Genişletmek için tıkla ... Merhaba benim ogrenmek istedigim klimanin dis unitesi tikali yağ basmasindan dolayi kilcal ve 4 Yollu vana yağdan dolayi tikali ben bunu azot ile nasil açarim ve azot bastigimda kopresorun yagina basinctan dolayi Zarar verirmi acaba
KocaeliKlimaci' Alıntı: Kaçak Kontrolü İçin Manometre Gözlenmeli. Kaçak olmadığı anlaşıldıktan sonra azot atılmalı. azot basma hattından verilip dönüşten geri alınmalı... bu esnada klima kapalı olmalıdır... Saygılarımla... Genişletmek için tıkla ... Merhaba benim ogrenmek istedigim klimanin dis unitesi tikali yağ basmasindan dolayi kilcal ve 4 Yollu vana yağdan dolayi tikali ben bunu azot ile nasil açarim ve azot bastigimda kopresorun yagina basinctan dolayi Zarar verirmi acaba