Ferdi11361
Üye
pano klima var bunun kompresörü değiştirdim vakumlayıp gazını bastım sogutma var ama kompresör çok ısınıyor sizce sıkıntısı ne normal mi çok ısınması. Ve çözümü nedir
Hava emiş ve üfleme sıcaklığı, dönüş basıncı veya evap fanı çalışırken ve duruken. komp çektiği akımı ölçmelisin. Muhtemelen ısı yüküyle alakalıdır. Birde kompresör için kullanılan kapasitörü ölç. Değerinde sapma varsa ondan da yapar. Sökülen kompresöre takılan kompresör aynı kapasitede olsa bile kapasitörleri farklı olabilir. Datalarına kontrol etmekte fayda var.pano klima var bunun kompresörü değiştirdim vakumlayıp gazını bastım sogutma var ama kompresör çok ısınıyor sizce sıkıntısı ne normal mi çok ısınması. Ve çözümü nedir
Normal r134 a kompresör abi orijinal kapasitörü ile değiştirdim güzel bir sogutma var ama ısınmayı çözemedimHava emiş ve üfleme sıcaklığı, dönüş basıncı veya evap fanı çalışırken ve duruken. komp çektiği akımı ölçmelisin. Muhtemelen ısı yüküyle alakalıdır. Birde kompresör için kullanılan kapasitörü ölç. Değerinde sapma varsa ondan da yapar. Sökülen kompresöre takılan kompresör aynı kapasitede olsa bile kapasitörleri farklı olabilir. Datalarına kontrol etmekte fayda var.
O zaman ısı yüküyle alakalı olabilir. Ne kadar ısınıyor ölçtün mü. İstenen soğutmayı yakaldıysa herşer normal olabilir.Normal r134 a kompresör abi orijinal kapasitörü ile değiştirdim güzel bir sogutma var ama ısınmayı çözemedim