Güncel ...İyi akşamlar arkadaşlar, accent era aracımın saati çalışmıyordu. Açıp baktım 8 ayaklı IC ısınıyor, üzerindeki etiketlemeden entegreyi bulamıyorum aramalarım sonuçsuz kaldı, UNICK P926 veya 928 nerde bulunur kaç para artı mümkünse teknik katalog için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Linkler için teşekkürler ama biri 100 diğeri 150 lira istiyor, entegreyi araştırmaya devam edeceğim.
Güncelİyi akşamlar arkadaşlar, accent era aracımın saati çalışmıyordu. Açıp baktım 8 ayaklı IC ısınıyor, üzerindeki etiketlemeden entegreyi bulamıyorum aramalarım sonuçsuz kaldı, UNICK P926 veya 928 nerde bulunur kaç para artı mümkünse teknik katalog için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Linkler için teşekkürler ama biri 100 diğeri 150 lira istiyor, entegreyi araştırmaya devam edeceğim.
Güncel
Teşekkür ederim dediğin gibidir muhtemelen temsili fiyattır, yarın bir arayacağım.https://www.hyundaikiayedekparca.com/hyundai-accent-era-cikma-saat,7811986.html
Fiyat sor demek istiyor herhalde / temsili fiyat gibi !!!
Güncelİyi akşamlar arkadaşlar, accent era aracımın saati çalışmıyordu. Açıp baktım 8 ayaklı IC ısınıyor, üzerindeki etiketlemeden entegreyi bulamıyorum aramalarım sonuçsuz kaldı, UNICK P926 veya P928 nerde bulunur kaç para artı mümkünse teknik katalog için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Güncel!İyi akşamlar arkadaşlar, accent era aracımın saati çalışmıyordu. Açıp baktım 8 ayaklı IC ısınıyor, üzerindeki etiketlemeden entegreyi bulamıyorum aramalarım sonuçsuz kaldı, UNICK P926 veya 928 nerde bulunur kaç para artı mümkünse teknik katalog için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?