Kompanzasyon bakım anlaşması

ismail42

Üye
Katılım
19 Şub 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
40
Arkadaşlar kompanzasyon bakımını üstlendigimiz müşteriler ile aramızda yapılması gereken bi protokol örnegi nasıl olmalıdır. Elinde örnek anlaşması olanlar paylaşırsa faydalı olur. iyi çalışmalar.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sitemizde bulabilir sin kompanzaston takip cetveli burda müşterilerinizin aktif reaktif kapasitif yükleri hesaplıyabilir müşterinizin cezaya girip girmediğini anlayabilirisiniz
 
Sanırım isamail42 kardeşimin istediği endeks takip programı değilde Bakım anlaşma metni.Buna benzer iki tarafın sorumluluk ve yükümlülüklerini kapsayan bir bakım anlaşması varsa paylaşıma sunulursa çok iyi olur.
 
Merhaba detaylı bir anlaşma metnine gerek yok aslında. Yanlış okuma ve hatalı fatura dışında reaktif bedel olarak gelen tüm bedellerin sorumluluğunu üstleniyorum ve (bence) 1 haftalık periyotlarla kompanzasyon panosunun ve sayaçların kontrolünü taahhüt ediyorum. Şeklinde olabilir. Tabi yeni model rölelerle kontrol ve ayar müdahalesi bilgisayar üzerindende yapılabiliyor.kolay gelsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…