Kompanzasyon bakım sözleşmesi hakkında

Her 24 saattebir endeksler gelmediği takdirde,1 hafta ,kurtarmak ! için yeterli gelmez.Ct. pazar, atlananabilir.Endeks takip formunu unutmuyoruz tabiki.Onlardan 1 kopyayıda,anlaştığınız aralıkta,tesis sahibine vermekte yarar var.

Son düzenleme:
Üstat işletme hiç cezaya girmeden fatura ödememiş son 12 ayda.. şuan ri:4.5 rc: 2.5 Lara çektim.. hafta da iki üç değerleri istiyorum.. ilk faturayı bekliyorum. Sonrasında işin takibini bırakacağım. Piyasada bunu sizler gibi takip edip ücret karşılığı hizmet verenlere danışmak istememin sebebi de şu, işletmenin personeli yok. İlerde bı ceza vs durumunda sorumluluk almayacağım. Çünkü Sigorta atabilir, kendi adamları bı müdahale vs yapabilir o yüzden, bu ihtimalleri de dile getirerek yaptığım işi teslim edip ayrılacağım

Enbaşta söylemeyi unutmuşum.Bu tesislerin çoğu,tetanoz ! tesislerdir.İşi kabul etmeden önce," tesisin ,öngörülen ! hale getirildikten sonra " ibaresi ile işin düzenlenip,öyle işe başlanması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…