Kompanzasyon bakım sözleşmesi hakkında

Her 24 saattebir endeksler gelmediği takdirde,1 hafta ,kurtarmak ! için yeterli gelmez.Ct. pazar, atlananabilir.Endeks takip formunu unutmuyoruz tabiki.Onlardan 1 kopyayıda,anlaştığınız aralıkta,tesis sahibine vermekte yarar var.

Son düzenleme:
Her 24 saattebir endeksler gelmediği takdirde,1 hafta ,kurtarmak ! için yeterli gelmez.Ct. pazar, atlananabilir.Endeks takip formunu unutmuyoruz tabiki.Onlardan 1 kopyayıda,anlaştığınız aralıkta,tesis sahibine vermekte yarar var.
Üstat işletme hiç cezaya girmeden fatura ödememiş son 12 ayda.. şuan ri:4.5 rc: 2.5 Lara çektim.. hafta da iki üç değerleri istiyorum.. ilk faturayı bekliyorum. Sonrasında işin takibini bırakacağım. Piyasada bunu sizler gibi takip edip ücret karşılığı hizmet verenlere danışmak istememin sebebi de şu, işletmenin personeli yok. İlerde bı ceza vs durumunda sorumluluk almayacağım. Çünkü Sigorta atabilir, kendi adamları bı müdahale vs yapabilir o yüzden, bu ihtimalleri de dile getirerek yaptığım işi teslim edip ayrılacağım 😊

Enbaşta söylemeyi unutmuşum.Bu tesislerin çoğu,tetanoz ! tesislerdir.İşi kabul etmeden önce," tesisin ,öngörülen ! hale getirildikten sonra " ibaresi ile işin düzenlenip,öyle işe başlanması gerekir.

Forum istatistikleri

Konular
129,857
Kullanıcılar
452,718
Son üye
Ceylannn

Yeni konular

Geri