Ürünleri üreticiye mutlaka gönderin kuvvetle muhtemel en sağdaki kondansatörde gevşek bağlantı oluşmuş üst alpaka eriyerek yandakilere sıçramış olabilir bu tarz problemlere daha öncede rastladım ürünler kontrol edildiğinde iç sarımlar genelde sağlam çıkıyor. Size tavsiyem firma ile temasa geçmeniz yardımcı olacaklarıdır. Geçmiş olsun
Ürünleri üreticiye mutlaka gönderin kuvvetle muhtemel en sağdaki kondansatörde gevşek bağlantı oluşmuş üst alpaka eriyerek yandakilere sıçramış olabilir bu tarz problemlere daha öncede rastladım ürünler kontrol edildiğinde iç sarımlar genelde sağlam çıkıyor. Size tavsiyem firma ile temasa geçmeniz yardımcı olacaklarıdır. Geçmiş olsun
- Kontaktör tipleri,
- Devreye giriş sıklığı,
- Tesis gücü ve kondansatör güç dizilimi,
- Kondansatör markaları,
konularanda bilgi verilebilirse,daha isabet-
li tahminlerde bulunulabilir.
Yüksek gerilim nedeni ile bu hale gelmiş üstteki kondansatorlere birşey olmamış demişsin onlar olmama sebebi devrede olmadıkları için birşey olmamıştır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi yangın çıkmamış bir gece telefon geldi pano yanıyor tmş açmış ama pano yandı .
Ertesi gün hemen ölçüm yaptırdım harmonik çıktı Yen'i pano yaptırdım harmonik filtre takılı şimdi kafam rahat ölçümü mutlaka yaptır kesin çözüm her zaman kafanda soru işareti kalmasın