KONTAKTÖRLER SÜREKLİ ÇEKİP BIRAKIYOR.

kral23

Üye
Katılım
9 Nis 2007
Mesajlar
229
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar bir okulun kontaktör sistemi problemi için gittim. bağlantılar doğru yapılmış. ama sistemde herhangi bir yük yokken bile kondansatörler devreye girip çıkıyor. bu durum röleye reset atılarak çözülebilirmi. yoksa başka bir problemmi var. düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
öncelilkle röleyi resetlemek mantıklı olabilir. Kompanzasyon panosunun kontrolünü hangi zaman diliminde yaptınız? Sistemin bütün beslemesini kesip mi denediniz yoksa sadece bütün yüklerin devrede olmadığı mı söylendi size?
 
kendim bizzat bütün yükleri devre dışı bıraktım. kaldıki bırakılmamış bile olsa o kadar kısa sürede devreye alıp bırakıyorki bu şekilde yük girişi hiç bir sistemde olacağını sanmıyorum.
 
kademeleri kontrol et hepsini dogru algiliyormu mesala 1.kademeyi 10kvar goruyorsa gercekten 1. kademeye 10 kvar baglimi ona bak degilse kademeleri manuel tek tek kendin gir role markasi yazmamissin entes ise bence hemen degistirip yerine klemsan almani tavsiye ederim entes cok sorunlu cunku
 
dediklerinizi uygulayıp size bilgi vereceğim. ilginiz için teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,083
Mesajlar
923,106
Kullanıcılar
451,378
Son üye
CalborBenjamin

Yeni konular

Geri
Üst