kontaktör seçimi

Katılım
21 Eki 2007
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.mereak ettiğim bir konu var.kontaktörün üzeride bulunan kontakların açılması veya kapanmasında birbirlerinden farklı olarak zaman farkı varmıdır.bu büyük güçlü motorların kumanda projesini değiştirirmi?yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Kontaktörlerin mekanik yapıları,yani saç paket ve yay yapılarından dolayı çekme bırakma zamanları farklı olur.Doğal olarak 1KW. bir kontaktörle 55KW. bir kontaktörün kapama,açma zamanları farklıdır.Bu fark üreticiler tarafından göz önüne alınarak imalat yapılır. bilginize.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…