Kontaktor ustune bagli zaman rolesi

arifcaltug

Üye
Katılım
24 Ocak 2014
Mesajlar
76
Puanları
1
Merhaba kontaktor ustune bagli zaman rolesinin calisma prensibini bilen varmi. Kontaktor cektikten sonrami ayarladigimiz saniteyi sayiyor yardimlarinizi bekliyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
on delay ve off delay olarak 2 çeşittir..Enerjilenip belirlenen süre sonrası kontaktörü çektiren ve enerjisi kesildikten belirli bir süre sonra kontaktörü çektiren..
 
peki kontaktör üzerine bağlı elektriksel zaman rolesi gören varmı?
 
Bu zaman rolesini yildiz-ucgen de kullanirken start muhurleme kontaktorune baglayacagiz ozaman rolenin no kontagi yildiz kontaktorunde nc ucgen kontaktorunde olacak dogrumudur?
 
evt ilk dedıgın kontaktorun uzerınde olacak nc ucundan yıldız kontaktorunu no ucundan ıse ucgen kontaktorunu ve yıldız ve ucgen kontaktorunun bobın uclarını bır bırlerının kapalılarının uzerınden gecırın daha saglık lı olacaktır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,843
Mesajlar
920,923
Kullanıcılar
450,940
Son üye
ranakaraca05

Yeni konular

Geri
Üst