Kontrol Kalemi tapatalk desteğini kesti mi?

Suat_Korkmaz

Profesyonel Üye
Tapatalk içinde kontrol kalemini arıyorum fakat sonuç dönmüyor. Önceden sorunsuz kullanabiliyordum. Artık tapatalk desteği yok mu?

Gerçekten yazık olmuş. Android uygulaması kullanlar için problem yok ancak diğer platform kullanıcıları için kötü bir durum. Bu spam olayına bir çözüm bulunamaz mı ki ?

android ve ios kullanıcıları market uygulamasından kontrolkalemi.com' u aratarak uygulamamıza ulaşabilirler. blackberry ve windows phone kullanıcıları web tarayıcıları aracılığı ile forumumuza erişim sağlayabilir. forumumuz tüm mobil cihazlar ile uyumludur.

Android uygulaması sadece kontrolkalemi.com için mi yoksa başka forumlar da bu uygulamaya eklenip kullanılabiliyor mu?

suat bey;
uygulamamız kontrolkalemi.com forumu için uyarlanmıştır. yakın zamanda ana sayfada yayınlanan haberlerede uygulama üzerinden erişim sağlanacaktır.

Bir bilgi daha ,BB 10 işletim sistemini kullanan cihazlar için anroid uygulamalarının yüklenebilir olduğunu artık biliyorsunuzdur muhakkak. Ben android uygulamasını forumum BB cihazımdan kullanıyorum sorunsuzca. Eğer BB 10 işletim sistemine sahip üyeler var ise bu konuda da yardımcı olurum ;)

Forum istatistikleri

Konular
129,836
Kullanıcılar
452,666
Son üye
balkır1111

Yeni konular

Geri