kontrol kartlarımız

Yaylı tip klemenslerde gevşeme olmaz. Gerçe vidalı olanlarda da olmaz diye düşünüyorum.
 
Yaylı tip klemensler de vaadettiği akım taşıma güçlerinde en güvenilen klemenslerdir. Hatta taşıma kapasitesi üzerinde akımlarda klemens yanar kablo çıkmaz gördüm,öyle diyeyim.
Titreşimli ortamlarda kesinlikle vidalı klemensten çok daha güvenilirdir.
 
Ustam bu kartı test etme imkanın oldumu nasıl memnun kaldın mı tavsiye eder misin ?
 
M16 frezeden daha çok torna için yapılmış. Plugin kurulumu yaparken pokeys ayarlarını da tornaya göre kendisi yapıyor. Bu yüzden freze ve frezede 4. eksende nasıl olur sorularını cevaplayamıyorum.

Bu arada M16 kendi başına kullanılmıyor. Haberleşme için PoKeys 57E kartı da gerekiyor. Bu kartı M16 karta M16'ya soket ile bağlyorsun. Onun bir parçası gibi oluyor ve haberleşmeyi bu kart yapıyor. Yani sadece M16 alayım kullanayım diye bir şey yok.

Pokeys ayarları epey karışık. Almadan önce onlara bir bakın. Hatta cnc4pc.com'da şirketle iletişime geçin. Sizin için daha faydalı olur.

Bu arada üstte yazdıklarım Mach4 kullanımında geçerli. Bildiğim kadarıyla Mach3 plugin'i de var ama hiç denemediğim için bir şey söyleyemiyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…