Engin soyubol
Üye
Yangın panelinemi bağlayacaksınız alarm panelinemi
Sizin tercihinize göre, her zaman 2 dedektör iyidir.Merhaba bi soru sorucam size evin salonuna bir tane pir sensör yeterli olurmu yoksa manyetik kontak gerekirmi ?
Sizin tercihinize göre, her zaman 2 dedektör iyidir.
Hareket dedektörü sistem kurulu olduğu zaman hareket ettirmez ama manyetik kontak takar iseniz sistem ev ici kurulum yapip hareket dedektörünü devre dişı birakarak salonunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz. Tek dedektör risktir. Sadece manyetik kontak kullanir iseniz cam kırılır acilmaz ise yine risk olmuş olur. Hem hareket dedektörü hem hareket dedektörü birden kullanmaniz faydali olacaktir.
Tabiki uygun açıya montajı yapildığı takdirde algılayacaktır.Benim riskli yerim salon 1 balkon kapısi var 2 tane pencere var . Ama hareket dedektörü camlara manyetk kontak takmasam bile salondaki hareketi alhilamayacakmi sonuçta ?
Tabiki uygun açıya montajı yapildığı takdirde algılayacaktır.
Sizin kendi actığız baslıği yeni gördüm, ordan devam edelim arkadaşın paylaşımında kalabalık etmeyelimCvabnz icin cok teskkr ederim evim 1 kat guvenlik acigi olmamasi acısından tum pencerelere kontak yada pir takmak daha iyidir degilmi ornek veriyorum burdan bisey olmaz dememek lazim
Konvansiyonel yangin paneliYangın panelinemi bağlayacaksınız alarm panelinemi
Yangın panelinemi bağlayacaksınız alarm panelinemi